teknoseyir ahalisi selam, sizce samsung 25u yd mi alayım yoksa ülkede garantili o fiyata muadil olurmu ama samsung arayüzü kullaşını çok beğeniyorum çer çöp değil kurumsal ve kullanımı güzel hoş duruyor. diğer telefonlara bakıyorum çok kötü arayüzü var.
Teknoseyir gündemi
#WhatsApp#Gemini#EA#ClairObscurExpedition33#ttmobil#StarWars#OtoSeyir#OtomatikVitesSon bir saat içinde 205 ziyaretçi, 86 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
hocam samsung genel anlamda iyidir, ben xioami den geçtim ve en sevdiğim şey kesinlikle arayüz oldu. ha vivo, oppo gibi markalar da iyi sayılabilir.
benzer bantta olduğu sürece samsung dan devam etmenin mantıklı olduğunu düşünüyorum. arayüz farkı çok ciddi. herşey yerli yerinde ve çok basit. söylediğim gibi, ilk defa bir yazılım değişimini donanım değişiminden daha fazla farkedildiğini görmüş olabilirim. s24 kullanıyorum yaklaşık 1.5 senedir, gayet memnunum.
Hocam s24 kaç saat ekran süresi veriyor?
@panaviatornado hocam dün için %101 şarj ile 6 saat 5 dakika diyor cihaz.
@panaviatornado 6 saat veriyorsa bence mükemmel
@panaviatornado ekran görüntüsü de ekleyeyim hocam, cihaz yaklaşık 1.5 yıllık.
benim cihazı şarj etme alışkanlığım garip, atıyorum %90 ken tam dolsun diye takıyorum arabada falan. o yüzden söylediklerim yanıltıcı olmasın diye buraya ekran görüntüsü bırakıyorum.
ha bu arada cihazı ilk aldığımda şarjı bu kadar gitmiyordu sanki. belki de eskisi gibi çok ağır oyunlar oynamadığımdan, neyse tabloyu ekliyorum.
@pesatalim Valla hocam çok iyi bence. Üstelik batarya daok küçük. Fiyatı da bu ara uygun. Alsam mı acaba
@panaviatornado hocam 8gb ram ve 128 gb hafızalı benimki, ram keşke 12 ve hafıza da 256 olsa demiyor değilim. onun dışında cihazımdan bayağı memnunum.
küçük telefon seviyorsanız pek fazla seçeneğiniz yok zaten, fiyat olarak da mantıklı. ha bütçeniz varsa daha güncel bir cihaz bakmakta fayda var. ben aynı bant olduğu sürece bir daha kolay kolay samsung un dışına çıkmam galiba, yaklaşık 10 yıl sonra samsung a döndüm ve kullanım kolaylığı olarak diğer çin cihazları ile arada uçurum var; en azından benim denediğim cihazlar arasında.
yd cihaz konusunda ben o kadar tereddüt etmiyorum, son cihazım garanti bittikten birkaç ay somra çöp oldu. s24 te ise hiç garantili bir durum olmadı şimdiye kadar, ha olursa zaten baştan çok daha ucuza alıyorsunuz.
dediğim gibi, pek çok cşhszın kendine göre artıları olsa da samsung paket halinde güzel cihazlar üretiyor. baktığınız cihsz ne olursa olsun 256 dan aşağı hafızalı almamakta fayda var, ben sorun yaşıyorum 128 ile.
küçük ekran seviyorsanız düz s serisi gayet iyi, s24 genel anlamda şu ana kadar kullandığım en sorunsuz ve verimli cihazlardan.
@pesatalim 128 kesinlikle almam hocam. Şu an çok mantıklı ama sizin de dediğiniz gibi birazcık daha ekleyip s25 mi alsam diye de düşünüyorum. Biraz beklemek de istiyorum açıkçası bakalım hayırlısı. Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkürler
@panaviatornado önemli değil hocam, s25 daha mantıklı olacaktır. aynı cihazın biraz daha verimlisi olması lazım. acil bir durum yoksa beklemek elbette mantıklı, şimdiden hayırlı olsun hocam.
@pesatalim Teşekkür ederim hocam 🙏🏼
Yd kayıtlı olarak mı? Evet ise tr garantili ile fiyat farkı ne kadar?