Indiana Jones and the Great Circle bitti. 45 oyun içi başarıdan 20 tanesini tamamlayabildim sadece, zaman zaman hikâyeye daldım haritada gezinmeyi aksadım, sonra da bölüm geçtiği için dönüp başarı kasamadım. Hikâye olarak fazlasıyla tatmin ediciydi ama, pek eksiklik hissetmedim. Oyunu bayağı sevdim genel olarak, filmi oynar gibi oynadım. Devamını getirirler umarım farklı hikâyelerle, olayı çok iyi anlamış & tasarlamış yapımcı firma bence. Aynı konseptle devam etseler ben tamamım yani.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 141 ziyaretçi, 16 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Oyun güzel de grafikler vasatın altındaydı.
Yuh, Zeus taş yapar bu nası laf. Ayarlar en düşükte dahi birçok oyundan daha kaliteliydi bende, YouTube'daki 4090 gameplay'ler film gibi zaten direkt.
Bitki örtüsü olarak zirvede.
Hocam kaç saatte bitirdiniz, ben Mısır'a yeni geldim 5. saatte 😀
24 saat sürmüş.
Devamı gelecek zaten, bittiği yere bakarsan kesin. Grafikler de gayet iyiydi yani.
Tereddütsüz oynarım devamı gelirse, çok keyif aldım bunu oynarken cidden. Çevresel sesi de destekliyordu, 5.1 sistemde sesi yükseltip ışıkları kapatıp tam fokus oynadım yani. Ha ama devamı gelirse şayet 4K son ayarlarda oynayacağım bi GPU almadan başlamayacağım oynamaya muhtemelen. Tek bir ayarı kısmak bile oyunu yapanlara haksızlık bence. VRAM 16 olsa aslında kart DLSS ve FG ile son ayarlara zorlarmış bence de VRAM'den tekledi direkt bende.