Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim şöyle bir problemim var. Bilgisayarım oyun oynarken belli bir süre sonra yeniden başlatıyor kendini. belli bir sürede deeğil farklı farklı zamanlarda olabiliyor. windows açıken böyle bnir sıkıntım yok. Fifa 2022 oynuyorum saatlerce onda da bir sıkıntı yok. ama başka farklı oynadığımda belli bir süre sonra restart atıyor. Asus strix gtx980 eekran kartım. GPU twerk uygulamasından fanı fulleyip 50-52 derecelerde ekran kartı seyrederken bile yeniden başlatıyor. auro fanıkullanıp 300-500 rpm ile sesiz döndüğünde 70-80 derecelerde dolaşırken de yeniden başlatıyor. parçaları tek tek başka bir bilgisayardan değiştirip ancak öyle sorunlu parçayı bulacağımı biliyorum. ancak geeçmiş tecrübeleereime dayanarak sanki PSU 'dan yapabilecğeini düşünüyorum. sizinde tecrübenize danışma ihtiyacı hissettiğimden sizinlede paylaşmak istedim. yanıt verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Teknoseyir gündemi
#Satılık#Oyun#Arch#Linux#aur#hollandavsjaponya#güneşpaneli#Havit#HavitPişmanlıktır#ArcRaidersSon bir saat içinde 149 ziyaretçi, 104 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Psu dur mavi ekran var mı ? cpu nedir ?
i5 4690k. mavi ekran falan yok. sadece reset atıyor. bak şu an da fifa 2022 den çıkıp bu yorumu yazıyorum. eekran kartı 500-600 rpm dee dönüyor sıcaklık 60-61 derece idi. reset falan yok. güzel güzel oynadım. A Plague Tale Innocence ve ı am fish gibi oyunları açıtğımda ki grafik olarak öyle yükseek pc gerektiren oyunlarda değil. bilgisayar belli bir süreden sonra reset atıyr.
@kiniks Psu dur PSU içinde bir kondasetör çok sınırda çalışıyordur güç yetmeyince atıyordur reseti ,birde psu fanı dönüyormu onada bak yada içinde toz varsa fırçayla temizle işe yarayabilir.
@daviance bendee öyle düşündüm. bakalım ilerleeyen döneemde güncelleme yaparım bu gönderiye.
yeniden başlatınca windows mu açılıyor yoksa başka bir şey mi geliyor? Bendede nedenden ötürü oluyordu psu bozulmuş yenisiyle değişince düzelmişti. yeniden başlayınca mavi ekran gelip power surge falan bir şeyler yazıyordu
hayır. normal sanki reset tuşuna basmışım gibi windwos uyarı hata vermeden yeniden açılıyor. bariz güç kesintisi oluyor sanki
@kiniks ben olsam başka güç kaynağı denerdim
Psu
Msi mag a550 watt psu aldım vatan bilgisayardan piyasanın bir hayli altında. Şaşkınım vatandan ilk defa ucuz birşey aldım ömrümde. Değiştrdim. Ve sonuç reset yok. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılar