Çok saygıdeğer Teknoseyir ailesi ufak bir sorum var. Xbox series s aldım şuan kargoda , James Donkey 710 7.1 kulaklık sahibiyim. Sadece tek bir Usb girişi olan bu kulaklığı Xbox kasasında bulunan usb girişlerinden birine bağlayarak kullanabilir miyim ? Yoksa gamepade bağlamak için 3.5mm girişe sahip bir kulaklık edinmem mi gerekecek ? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Teknoseyir gündemi
#WhatsApp#ttmobil#StarWars#OtoSeyir#OtomatikVites#ForzaHorizon6#SteamyazindirimleriSon bir saat içinde 179 ziyaretçi, 107 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
XBOX'ın sıkıntısıydı o. Özel bir protokol yada çip gibi bir şey kullandığı için sadece uyumlu olduğu belirtilen usb kulaklıklar çalışıyordu. Playstation tarafında böyle bir ayrım yoktu.
Steelseries, Arctis 7 varken XBOX ile çalışsın diye Arctis 7x çıkarttı bu yüzden hatta.
Biraz araştırdım ama bir şey bulamadım. En iyisi gelmesini bekle, gelince çalışıp çalışmadığını test edip ne yapacağını bilirsin.
Malesef xbox usb ile kulaklık desteklemiyor. Ya hdmi'dan ses ayırıcı bir cihaz edinip o şekilde bağlayacaksınız ya da 3,5mm jak ile kumandaya bağlayacaksınız.
+1 başka çözüm yok. PS tarafından bu tarafa geçince bende çok garipsedim. PS da tüm USB kulaklıar çalışıyordu.
Peki 3.5mm jaklı kulaklık kullanıp memnun kaldığınız bir ürünün tavsiyesinde bulunabilir misiniz arkadaşlar
Ben PS Gold ve plantronics in 2 ayrı headseti ile kullanıyorum. Gayet güzel çalışıyorlar. İyi bir kulaklık olduktan sonra (özellikle sürücüleri büyük olmalı) güzel sonuç alırsın. Ama esas fark yaratan Dolby atmos programı, onu satın almanı öneririm. Çok güzel oldu bu programı kullanmaya başladıktan sonra. Cihazda USB ler çalışmadığından sanal surroundalar da çalışmıyor. Stereo çalışıyorlar. Ama bu program ile sanal ses desteği de geliyor.