merhabalar.. samsung s9 plus telefonumun yanına ikinci el de dahil olmak üzere maksimum 1000 tl civarında kompakt bir fotoğraf makinası bakıyorum. işin dslr boyutuna girmeden önerebileceğiniz görüntü kalitesi olarak telefondan daha iyi çekim yapabilecek ürün önerilerinizi beklerim.
Teknoseyir gündemi
#wolverine#TeknoYardım#godofwar#FCB731#Samsung#klima#Laufey#ff0000#bixby#yaz#DerindondurucuSon bir saat içinde 251 ziyaretçi, 83 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
O fiyatlara s9 plusdan çok fark yaratacak bir şey bulunur mu bilemiyorum. Hani olur belki ama verilen paraya değer mi?
gündüz çekimlerinde ekran parlaklığı ve kamera uygulaması malum çok fazla şarj yemekte bunun önüne geçmek amacım birazda.. cihazın asıl özelliğini kullanamaz olduk 🙂
teşekkürler ilginiz için bugün biraz samsung nx 3000 serisine baktım aynasız ama pek yeterli bir cihaz değil sanırım pek fotoğraf örneğide bulamadım açıkcası.. murat beyde alınmaz yazmış başka bir gönderide samsung için.
@orcun https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-samsung-nx3000-tertemiz-sifir-ayarinda-700379142/detay/ böyle bir seçenek bulmuştum 2. elde
Bu s9 test kutuları tuzak sanırım telefonların dar alanda flaşh parlama sorunu var. Iphone ile test ettim o kadar iyi sonuç vermedi ama htc 10 neredeyse aynı çıktı s9 ile ama normal kdraj fotosu kalitelidir sanırım s9 un.
Samsung nx mini küçük boyutlarda güzel bir makine bakın derim.