@orcun Oksitlenmeyi nasıl temizlediniz ? Evde yapabileceğim bir şey mi merak ettim.
@orcun Oksitlenmeyi nasıl temizlediniz ? Evde yapabileceğim bir şey mi merak ettim.
Aldığım cihaz freedos olduğu için ve o kadar dolarlar veremeyeceğim için bir işletim sistemine (o zamanlar g2a bilmezdim) bu sürümü tercih ettim öğrenci olduğumdan, yoksa kimse zevkine yapmıyor yani.
Maalesef hala windows 10 a geçemedim.Bir forumda 15 ağustos diye bir tarih gördüm ama ne kadar güvenilir tartışma konusu tabi mecbur bekleyeceğiz.
(Windows 8.1 Embeded pro mağduru)
$Windows.~BT inen bişey olmadığı için \$Windows.~BT\Sources\setupprep.exe diye bişey yok bende, ayrıca sistem komutlarıma cevap vermiyor
Daha ne kadar bekleyeceğiz acaba hiç bir yerde bilgi yok bu konuda, pes ettim bende aynı sorunları yaşıyorum.
Son bir saat içinde 96 ziyaretçi, 37 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Yaklaşık 6 aydır kullanmaktayım malesef sesler boğuk ve kısık geliyor. Ayrıca mikrofon kalitesi vasat ancak fiyatına göre eldeki mal bu yapacak bisey yok. Kablosuz özelliğini kullanıyoruz diyip avutuyorum kendimi.