Cevaplar için teşekkür ederim ama sorunun kaynağını bulup çözemedim bu yüzden bir eski sürüm olan 19.12.1'e döndüm sorun çözülene kadar bunda kalacağım tekrar teşekkürler hepinize.
Cevaplar için teşekkür ederim ama sorunun kaynağını bulup çözemedim bu yüzden bir eski sürüm olan 19.12.1'e döndüm sorun çözülene kadar bunda kalacağım tekrar teşekkürler hepinize.
@equitatus Yok tek kullanıcı var oda Admin, Kurulum dosyası kendi çıkarttığı yerde C'nin içinde bulunuyor, dediğinizi denedim oda olmadı. Önerilen olarak program files yazıyor onun yerine başka bir yere kursam sıkıntı yaşarmıyım ?
@equitatus Dediğiniz yeri açtım kullanıcımdaki her izni verdim oradaki tüm tik'leri işaretledim maalesef sorun devam ediyor.
@equitatus dosya kopyalayıp silebiliyorum erişim var gibi duruyor yoksa bile nasıl kontrol edip açacağım ?
@anil Tekrar deneyeyim bi bakayım driver'sız kaldık 😀
Düzeltme: Maalesef sonuç aynı eski driver ile devam gibi duruyor 🙁
Evet onunla sildim 2 kere yeniden başlatıtm bilgisayarı sonuç hala aynı.
Nokia E72 dahil yıllardır Opera kullanırım hiç sıkıntı yaşamadım hala yaşamıyorum. Güncel sürümünde dahili AdBlocker ve VPN var üstelik
Bence eşekten uzak durun yukarıda arkadaşın yazdığı gibi Crucial BX500 fiyata göre bence en iyisidir hem bilindik bir bellek markası hemde Micron'un bir alt markası olarak ben onu tercih ettim memnunum şu an.
Aldım arkadaşlar taktım şimdilik sıkıntı yok karta pek yüklenmeden PSU yükseltmeyi düşünüyorum şimdilik böyle çalışırsa sıkıntı yok gibi duruyor. Hepinize yanıtlar için teşekkür ederim.
@protego bende ilk 1060 düşündüm ama monitör vazgeçirdi beni FreeSync gsyncten kat kat ucuz ve ve 1060 6 GB ler 580 hatta 570e kıyasla aşırı pahalı 1060a dönmek yerine 600 watt PSU almak benim için çok daha mantıklı geliyor.
@protego yani diyorsunuz ki ya PSU'yu 600 watt'a cikartayim yada ekran kartı'nı Rx 570'e dusureyim 😀
@protego Ben mesela 500 Watt yazıyorsa verimliliğe göre Gold'sa 530 watt, bronze Falansa 570 watt çekiyor 500 Watt'ı vermek için diye biliyordum yani çektiği değilde sağladığı güç sanıyordum.
@protego deneyince kartı bozmasın da yeter olmadı takmam bekleyip PSU'yu guclendiririm. Teşekkürler cevaplar için.
Bronze olması lazım bendeki. O sadece verimlilik için geçerli değil mi ? Performansa faydası varmı?
Kartın kendi sitesinde de 500 watt yazıyor. Sınırda olması bir sorun yaratır mı? Yüke bindiğinde problem çıkartır mı?
Son bir saat içinde 209 ziyaretçi, 59 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Browser'ı açınca 1 GB gitmiyormu zaten? Keşke verdikleri hizmet de parayı karşılasa o da yok.