Urban Revolt Duga Kulakiçi Kulaklık

Herkese Merhabalar,

Bugün sizlere Urban Revolt 'un " DUGA " modeli ile piyasaya sürdüğü kulakiçi kulaklığını inceleyeceğim.

Dışarıdaki sesi çok az içeri geçirdiğini duymuştum kendisinin @titan ' ın incelemesini okuduktan sonra D&R'dan kargo dahil 29 TL gibi bir ücrete aldım.

Ses kalitesine gelirsek bana göre aynı fiyat sekmentindeki eski Sony kulaklığımdan da iyi olduğunu söyleyebilirim. Bass'lar hoşuma gitti ama mükemmel değil. ses kalitesi F/P düşündükçe iyi.

Tasarım'a gelelim isterseniz, oldukça sade bir tasarımı üründe görüyoruz. Kulaklığın üzerindeki yazıların göze batmaması güzel olmuş. ( Mavi modeli için konuşuyorum. )

Kablolara gelelim isterseniz, düz yassı kablo olarak tabir ettiğimiz kablo kullanılmış bu karışmayı oldukça engelliyor. Çözmesi oldukça basit. Kablo oldukça dayanıklı bir his verdiğini söyleyebilirim.

Hergün şehirler arası yolculuk yaparken bu kulaklığı kullanıyorum izolasyon konusunda beni tatmin etti.

Mikrofon ise mükemmel olmasa da konuşmalarda anlaşılabilir durumda.

Elbette daha fazla vererek daha iyi markalardan daha iyi modeller alabilirsiniz, bu size kalmış.

Aklınızda takılan bir soru kaldıysa yorumlara yazarsanız yardımcı olabilirim.

Bir sonraki incelemede görüşmek üzere hoşçakalın.

BeğenFavori PaylaşYorum yap
Bu ürünle ilgili tüm incelemeler