ben ts videolarını telefona indirip yolda izliyorum, youtube için bir tr.savefrom.net üzerinden videoları indiriyordum. şimdi siteye gömülü vimeo videoları için aynı şeyi nasıl yapabilirim?
paylaşma bağlantısını bulsam video indirme sitelerinde deneyeceğim ama onu da bulamadım. var mı çözümü olan?
@gamsizm @hkellecioglu sayın yetkililer, bu da şımarıkca bir derdim/isteğim olarak geçsin kayıtlara 🙂
#akış #TeknoSeyirPlus #TeknoSeyirPlusdanBeklentilerimiz #TeknoYardım
Plus abonelerine videoları indirip sonra seyretme veya her videoyu podcast olarak dinleme fırsatı verilse çok güzel olmaz mı?
Oo valla harika olur.
@definitive bence de çok güzel olur ama siteden direkt indirme yapılabilmesi teknik açıdan ne kadar mümkün bilemiyorum, ayrı bir yazılım geliştirilmesi gerekebilir.
@baba-jo Vimeo sistemi kendinden indirme bağlantısı sunabiliyor ama indirmeyi bu kadar kolay yapmak, özel içeriklerin hemen başka yere taşınmasını kolaylaştırır.
@ad33p mantıklı, bu tarafından bakmamıştım hiç. ama youtube'a koyulunca zaten kolaylaşıyor, 1-2 gün için fark eder mi bilemedim.
@baba-jo Plus abonelerin erken erişim ayrıcalığını kaldırıyor ortadan, hem de başka bir kanala yüklenerek izlenme çalınmış oluyor.
müthiş fikir gerçekten
Tubemate indir.Üst bara Teknoseyir.com yaz üyeliğini gir vs izleyeceğin video'yu şeç video açılınca sağ altta indirme şeçeneği çıkar ona bas video'yu indir.
@marrusia tubemote diye bir uygulama buldum, bu mudur? tubemate diye bir uygulama görünmüyor çünkü.
onu indirdim ancak platform seçtiriyor youtube, vimeo gibi. tarayıcı özelliği yok, teknoseyir.com'a girilmiyor. vimeo'dan teknoseyir videolarını aradım ama eski videolar var, yenilerin orada açık olacağını sanmıyorum.
@baba-jo hayır o değil google palyde bulamazsın.https://tubemate.tr.uptodown.com/android
üstte dediğimi yapın.Vimeo'ya girmeyin üstteki attığımı indirin.Arama yerine teknoseyir.com üstte anlatığım şekilde
@marrusia video erişilmez ya da ağ stabil değil hatası veriyor hocam, ağda bir sorun olmaması lazım 25mbit ping vs iyi. Siz dediğiniz şekilde indirebildiniz mi?
@baba-jo