Merhaba arkadaşlar.3_4 yıl evvel logitech klavye ve mause almıştım ayrı ayrı. 1 yıl önce de taşınırken 2 ürünün de küçük nano unifying alıcısı kaybolmuştu. Nasıl bulurum derken nette baktım arayıp isteyebilir siniz diye konular gördüm.Logitech türkiye destek bölümünü aradım. 2 si için de nano alıcısı talep ettim.Yaklaşık 7 günde ücretsiz bir şekilde ups kargo ile elime ulaştı.Hem de anladığım kadarıyla Hollanda dan geldi. Küçücük ürünler için bu denli özenli paketlemeyi görünce hoşuma gitti ve yazayım dedim.#TümAkış #akış



Bazı firmalar gerçekten değişik şeyler yapıyor. 90'lı yıllarda, internetin artık oturmaya başladığı zamanlarda (çevirmeli ağ hala ama) BMW'nin sayfasını geziyordum ve Z3 Coupe'nu ilk tanıttığı zamanlarda deneme sürüşü için çekiliş yapmışlardı. Olmayacağını bildiğim halde katılmıştım, bir ara tatilde eve döndüğümde (şehir dışında okuyordum) Annem, bir zarfım olduğunu söyledi. Bir baktım, adamlar üşenmemiş (kazanamadığım belli oldu yani) Z3'ün tanıtım medyasını göndermişler taaa Almanya'dan. Çok sevinmiş ama garipsemiştim.
banada aynısı olmuştu.. Bimden kırktl ye aldığım kablosuz klavye mause setinin alıcısı kırıldı. SN istediler.Yurtdışından ücretsiz olarak geldi yeni alıcı. Tercihim logitech,gönlümü almıştı.
Benim G230 kulaklığımın padleri ve jack soketinde sorun vardı. Tamir yokmuş yenisini gönderdiler 🙂 Adamlar bir sözüne güvenip ürün gönderiyorlar. Suistimal etmemek lazım
bir defaya mahsus banada yollamışlardı sağolsun f710 nun alcısını
aynen bundan sonra bir eşya lazım olduğunda ilk önce logitech e bakacağım