#Akış Kulak üstü kulaklık ihtiyacım vardı kulaklığı telefonda ve pc kullanmayı düşünüyorum Şu iki model arasında karar veremedim Empedans değerleri her ikisinde de aynı olmasına rağmen sennhesier stüdyo içinde tasarlandığından telefonda ses şiddeti konusunda daha mı geri planda kalır diye şüphelerim var öneriniz nedir?
http://www.hepsiburada.com/sennheiser-hd-201-kulakustu-siyah-kulaklik-p-BD800476
http://www.hepsiburada.com/sony-mdr-xb450apb-kulakustu-siyah-kulaklik-p-BD802087
hd 201 var elimde. Tizleri temiz güzel ama bass yok gibi bişey. Poweramp ile biraz bass verince sahte ama hissedilir bass verebiliyor. Bass manyağı değilsen mutlu eder. Diğer türlü uzak durmanda fayda var.
Telefonda ses şiddeti nasıl? @huseyinekrem
@izzettimur Tatmin ediyor. Dışarıya öyle çok ses de vermiyor. Çok azcık, tiz bir ses sızıyor. Kulakiçi kulaklıklarınki gibi. Gürültülü ortamlarda hiç deneme şansım olmadı. Ama muhtemelen tatmin etmeyecektir.
http://urun.n11.com/studyo-ve-sahne-ekipmanlari/superlux-hd668b-studyo-izleme-kulaklik-P98397519?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw_9-9BRCqpZeZhLeOg68BEiQAOviWAuQ95id_ur5sLj8dOUcoflto9HNrYhCRQU31Q8LW77waAsVT8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
http://urun.n11.com/studyo-ve-sahne-ekipmanlari/superlux-hd681-yari-acik-studyo-kulaklik-P98397523?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw_9-9BRCqpZeZhLeOg68BEiQAOviWAtnCRvCt2eHcLuSADCQalgjP9kmErN8MWPmVO71L0twaAs_D8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Bu iki model bass konusunda daha kötü olabilirler ama diğer her alanda tokatlar linkteki kulaklıkları. İlerde kulaklık fiyatına pad'lerde aldığınızda tadından yenmez. Dışarda kullanım için uygun değiller, hem yarı açık hem görüntüden ötürü.
Aşırı yüksek ses istiyorsan 450apb üzer. Zam da gelmiş zaten, o fiyatlara alınmaz bence.