Roket adam Amerikalıları nasıl korkutmuşsa artık 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=EpUJuFqOTZc&t=4s
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#KorayBirand#Claude#PS5#ClaudeSonnet5#wolverine#Opus#fransa#Oyun#AMD#phpSon bir saat içinde 198 ziyaretçi, 127 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

Korkutmak ile alakası yok ki yapılmaz ise içeriğe uymayacak; neden orada olduklarını bile bile böyle bir şey yapmazlar ise hikayenin bütünlüğü bozuluyor (zaten yeni diye lanse ettikleri şeyler bunlar).
kimyonu hergün yiyom ben
Oyunun en saçma kısmı zorlama bir şey yoksa koşarak her yeri geçebiliyorsun:D adam vurmaya gerek yok. hikaye modu dün oynadım biraz, ben adam vurmazsam 10dk da beklesem zar zor vuruyorlar, koşup içlerinden geçip bir sonraki adamlara geçersem arkamdaki adamların hepsi öldürülüyor 😀
Konteyner kentte 2 köpek vardı, bana havlayıp duruyor, konteyner üstünden geçip gidiyorum, bizim adamlar köpeğin yanından geçiyor ve köpeklerde tepki yok 😀 Zaten MP için aldım, hikaye modundan bir beklentim yoktu.