mi stick kullanıyordum fakat o kadar çok donma, kendi kendine açılma sorunu yaşadım ki box'a geçme kararı verdim, tavsiye edebileceğiniz f/p android box var mı?
Teknoseyir gündemi
#Intel#Superonline#haftanınbeleşoyunu#Corei7#BonusFlaş#kablosuzkulaklık#copilot#HyperV#Notebook#TheAccountant#twsSon bir saat içinde 125 ziyaretçi, 98 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Mi box s
Bu cihazın çıkmasını uzun zaman önce beklemiştim. Önceki nesilden pek bir farkı yok gibi. İşlemci gücü 8GB ROM 2GB RAM ile tıpa tıp aynı nereyse. Arayüz 2 GB RAM ile anca ucu ucuna yetiyor. Akıcı bir deneyim için 4 GB şart.
Google tv with chromecast 4K
https://www.amazon.com.tr/Google-%C3%B6zellikli-Chromecast-Streaming-Entertainment/dp/B08KRV7S22
APK desteği varmı ? Bilginiz varmı ?
engel yok. kurulabiliyor. belki biraz dolambaçlı olabilir ama kuruluyor. bende var bu cihazın HD modelinden apk kurmadım denemedim.
mi box s versiyonunda kasma donma sorunları yaşamıyorsunuz değil mi? stickler çok ısınıyor galiba ondan kasıyor anlam veremedim