Elimde hic acilmamis ps4 var 1.5 sene de garantisi var. Baktim da tam karar veremedim fiyatina ne yazsam en hizli sekilde sonuc alirim?
Son bir saat içinde 121 ziyaretçi, 17 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
mesala 750 de ben hemen alayım 😀
Yüksek fiyat yaz pazarlık payı bırak. Olabildiğince kâr edersin.
Şu an gittigidiyorda 1150 liraya sıfır Türkiye garantili satılıyor. Üzgünüm dostum ama bir miktar aşağıdan verebilirsin. Gerçi herkes duymamış da olabilir. Yine de en uygun fiyat buna yakın bişey olmalı.
http://www.sanalmarketim.com/sony-playstation-4-ps4-500gb-oyun-konsolu/p_53433/ surdaki fıyata gore kafanda bır seyler belırle.
Sony garantili ise en fazla 1000, degilse 900 eder, sony garantili 1250 ye taksitle satildi hizlial da ve cek puan vs sini de ekleyince fiyat seker giibi olmustu.
Bilen herkes benim dedigimi diyecek muhtemelen, bilmeyen sokaktaki adama da pesin istedigin fiyata ha deyince satamazsin, satsan da iki gune kapina dayanabilir al bunu parami ver diye.