@dogan_mcan Hocam yok mu yeni kalem incelemesi hasret kaldık 🙂
Son bir saat içinde 168 ziyaretçi, 131 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Haklısınız 🙂 Aslında sırada iki tane vardı çoktan yazmış olmam gereken ama araya çok şey girdi ve sürekli erteledim. Net bir tarih veremeyeceğim ama en az üç inceleme daha yazmayı düşünüyorum. Sektörden de aşırı uzak kaldım, yeni Orenz falan çıkmış sanırım hiç bakmadım. İlginiz için çok teşekkürler. Uzun lafın kısası, gelecek 🙂
versatiller çok pahalanmış 🙁
@kortex Özellikle TR içinde öyle gerçekten. Amazon.co.jp'den toplu almak lazım
@kortex TR fiyatları apayrı bir hikaye, sırf versatiller değildir diye tahmin ediyorum.
@dogan_mcan 12 13 liraya aldığım kalemi dün 40 liraya aldım 120 liraya aldığım kalem 360 liraya olmuş her şey en az 3x 🙁
@kortex Ben de 800 TL civarına yakın bir fiyata Sharp Kerry aldım geçenlerde. Hediye değil de kendime almış olsaydım sorgulardım biraz. İşin garibi aynı kalemin fiyatı yerinden yerine göre 750-1200 TL civarında geziyor, hem de aynı alışveriş websitesinde. Aradaki fark neredeyse iki katı ve internetten ucuzunu alırken insanın aklında acaba çakma veya yanlış ürün mü alıyorum sorusu dönüyor. Eskiden bir fiyat skalası yapabiliyorduk ekran kartları gibi, şimdi o da imkansız hale geldi ülkemizde.
@coban61 Aramıza hoşgeldin hocam. Niye komik bir süre olsun 4 yıl boyunca kullanmak gayet güzel bir süre aslında. Şu an bulumayacağım efsane renkteki kalemleri bile 4 yıl kullanamadan bir şekilde kaybettim.
@phoenixim Bunun aynı temada yeşili de vardı üstü yeşil alt tarafı siyah. Fotoğrafını bile bulamadım 😀 En azından şu maviyi bulabildim. Umarım yine üretir Pentel çok güzel renklerdi.