İstanbul İşletme Enstitüsü blog yazarlığı, hızlı okuma, yabancı dil gibi birçok konuda ücretsiz uzaktan eğitim veriyormuş. Daha önce hiç katılmadım, bi deneyeceğim. 25 Şubat'ta başlıyormuş. En fazla 2 derse kayıt olunabiliyor. Faydalanmak isteyen arkadaşlar için bağlantıyı bırakıyorum. İyi çalışmalar 🙂
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 133 ziyaretçi, 40 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Evet, öyle yazıyor.
Ücretli mi? Ücretliyse ne kadar? Bir bilgi göremedim ama Visa Mastercard logoları falan var anlamadım olayı 😀
7 günlük ücretsiz eğitim olarak yazıyor. Ama sonra neler olacak göreceğiz 😀
@finch Bana pek güzel bişey gibi gelmedi. 7 günlük eğitim ve sonra sınav. Rusça var mesela 7 günde ne öğrenebilirsin ne sınavına girebilirsin? Alfabeyi bile öğrenemezsin 😀
@protego Kesinlikle. Ama denemekten zarar gelmez mantığıyla katılayım dedim 😀
@finch Şaka gibi yahu eğitim ders sayfası çöküyor ikide bir, overloaded yazıyor 😀
@finch Canlı dersler yarın başlıyormuş ama önceki eğitim döneminin videoları yüklenmiş. İlk videoya baktım, yemin ediyorum zaman kaybı. 4 gün, her gün 1 saat. 4 saatte ne öğreneceksin? İlk dersin 15 dakikası boş boş muhabbetler, hoca izleyenlere aptal muamelesi yapıyor bir de 🙂 Bağlantı çok kötü zaten, neyse bence uğraşmaya değmez. Youtube'da daha yararlı içerikler vardır kesin (Rusça'ya bakıyordum)
@protego Kesinlikle katılıyorum 😀 Yayın kalitesi, eğitimci, eğitim içeriği son derece berbat. Bildiğin slaytlar üzerinden dümdüz gidiyor. Yayın zaten donup duruyor. Ben kendi başıma bunların daha fazlasını kaliteli yayınlarda akıcı bir üslupla izleyip öğrendim. Onlar da ücretsizdi 🙂 10 üzerinden kaç verirsin deseler en fazla 2 yani 🙂 Rusça için yeni başladıysan şöyle bir kanal önerebilirim. Hoca gayet güzel anlatıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=MKEfbrOkVKE&list=PLxX2m2Np79VdeaaOjhtNKtXy-VjSvjwUY
@finch teşekkür ederim link için eve gittiğimde bakacağım 🙂
Hmm olabilir. Bi deneyeyim yazarım buraya inşallah. Ücret vermeyeceğim zaten 🙂
@merakli Katılanların büyük çoğunluğu onun içindir zaten. Ben de yabancı dile katıldım. Denemekten zarar gelmez, bakalım 🙂
İyi yapılan şeyleri yerin dibine sokma konusunda çok mahirsiniz. Ekşide şöyle bir yorumda var:
verilen eğitimler o kadar kaliteli ki,ücretsiz olması da cabası.eğitim ve danışmanlık hizmetini ücretsiz veren ilk ofis kesinlikle burasıdır.böyle bir oluşumu türkiye'de görmek cidden sevindirici.
yöneticilerinden çalışanlarına kadar herkes sizin ile ilgi ve alaka içinde,memnuniyetten boğuluyorsunuz adeta.
@erdemozkir Hoşunuza gitmeyen şeyleri görünce insanların profillerine bakmak yerine kusuru örtmeye çalışmanız daha etik bir yaklaşım olur. Ayıbı örtmek için başkasının ayıbını bulmaya çalışmak junior işi.
@nadidekaanlar Nadide Hanım ben eğitime katılıp tarafsız yorumumu arkadaşa ileteceğim zaten 🙂 7 günlük olduğu için benim de tereddütlerim var ama yine de daha çok kişi faydalansın diye paylaşma gereği duydum.
Buradan eğitim almış biri olarak söylüyorum eğitimlerini kaliteli bulmadım. İstediğim kadar verimli değildi dersler. Ama şu siteyi daha çok beğendim ayrıca eğitim danışmanları çok güzel ilgilendi benimle: https://istanbulbogazicienstitu.com/online-egitimler bütün sorularımı cevapladılar ve eğitimi öyle aldım. Online eğitim almak istiyorsanız bence bu tip kurumlara yönelmek daha mantıklı