ee ne diyorsunuz bu işlere? https://www.youtube.com/watch?v=U3KpJc0QHlI
Teknoseyir gündemi
#FilmTavsiyesi#Terminator2#TheBride#PoorThings#frankenstein#Satılık#Apple#HaftalıkGündemeMalzeme#HaftalıkOyunGündemineMalzeme#istanbul#HaberinizOlsunSon bir saat içinde 145 ziyaretçi, 95 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

yapay zekanın gerçekte olan son halinin tamamen son kullanıcıya açılmamış olmasında bir enteresanlık görmüyorum ben, ben de olsam böyle yapardım.
Evet öyle yapıyorlar.
Kaynak tüketimini minimize etmek adına zaten kısıtlı sunmaları gerekiyor. Asıl merak ettiğim, vanaların tamamen açık olduğu halini birilerine pazarlıyorlar mıdır?
Evet veriyorlar. Yeni savaşlarda fark edeceksiniz.
Şöyle bir thumbnail'e sahip ve "gizlenen gerçekler" gibi saçmalıklar yazanları izlemeyi düşünmem bile.
Kesinlikle katılıyorum. Ama öbür türlü çekilen video ziyan oluyor. İzlenme 5 kat düşüyor. Saçmalık insan psikolojisinde.
@aserhat Yazmayacaktım ama konu açıldı, ben de bu tür görsel ve başlıklı videoları prensip olarak izlemiyorum. Nicelik, nitelik ikilemi söz konusu. Bu videoyu bu başlıkla izleyenleri düşününce bana emek daha çok ziyan olmuş gibi geliyor. Ama bu şekilde size bir getirisi varsa, yapacak birşey yok tabi.
@oniki benim de hiç tıklayasım gelmiyor ama içeriği tahmin ederek ilgimi çekerse bakıyorum 😀
@oniki Şimdi insanların %90 bu başlığı görüp tıklıyor %90 ı ziyan kategorisine alamayız bu insan psikolojisi ile alakalı. Bu arada bende bu tip videolara tıklamıyorum, eleştiri çok makul. İnsanlar tıklıyor bu kötü bir şey değil psikolojik, siz ve benim gibiler işin arka tarafını bildiğimizden gıcık olup tıklamıyoruz ama merak da ediyoruz.