Belki magaran soguk muydu diyenleriniz olabilir ama ben bilmedigim ve yeni ögrendigim icin belki bilmeyen baskalari da vardir, yada benim ögrendigim yöntemden daha kolay/uygun bir yöntem biliyorlardir diyerek paylasayim istedim.

Apple music aboneligim var ve kayipsiz ses formatini (ALAC) kullaniyorum. Kablolu kulakligimda sorun yok ama bt tws kulakliklarimda (LDAC) windows 11'e nasil LDAC codeci ile baglayabilirim bilemiyordum.

Su ufak app ile bu sorunu cözdüm.

https://www.bluetoothgoodies.com/a2dp/

BT ile kulakiliginizi bilgisayara bagladiktan sonra bu app'de hangi codecle kullanmak istiyorsaniz (SBC, AAC, Aptx, Aptx hd yada Ldac gibi) secip gerekli ayarlari yapip re-connect dediginizde kulakliginiz -syet destekilyorsa- o codec ile bilgisayariniza baglaniyor. App ücretli, ama cok yüksek bir rakam degil. Ben cok memnun kaldim, helali hos olsun dedim.

BeğenFavori PaylaşYorum yap