Arkadaşlar oyun oynayabileceğim laptop alacağım, ekran kartı ve işlemciler hakkında bilgi sahibi değilim. 1700 - 2000 tl arası bütçem var. Ağırlıklı olarak Pes ve Fifa oynayacağım ama yeni dönem oyunlarının min. gereksinimlerini karşılarsa hiç fena olmaz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son bir saat içinde 154 ziyaretçi, 20 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
lenovo y510p 2400TL civarında. SLI Ekran kartı var. Youtube'da BF4 testleri var. Ultra set. 'de 60fps alıyorlar. Tavsiye ederim.
2400'e çıkmam imkansız.
Pes/Fifa sistem gereksinimlerini bilmiyorum ama genel düşünerek seçtim. Ortalama her oyunu oynatır diye düşünüyorum, bu fiyata kaçırma bence.
http://www.vatanbilgisayar.com/e1-572g-notebook-core-i7-4500u-8gb-750gb-156-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler
U serisi işlemcileri pek önermedi çevremdekiler M yada Mq al diyorlar.
Tabiki i7 performansı alamazsın ama i5 gibi düşünebilirsin o bilgisayarı. @ilkerkalyoncu
üstad mümkünse oyun oynamak için laptop alma.
+1 Çok doğru! Hele ki fifa, pes oynayacam diyorsan direk konsol al. Kardeşim geçen hafta bu siteden aldı, ilk başta çok güvenememiştim o yüzden kapıda ödeme ile aldık, yanında bir kol ve bir oyun ile birlikte almasına rağmen piyasadan ucuza geldi. - http://www.ucuzbudur.com//page.php?act=urunDetay&urunID=92264&name=sony-ps4-500-gb-oyun-konsolu-stokta-
Ettiğin karın üzerine az daha para koyarsın 750 liralık bir laptop alırsın çok lazımsa, a101'den 799 liraya acer bilgisayar aldım. Piyasa fiyatı 900'den aşağı değil.
Kardeşim komşu şehirde okuyor hafta sonları git gel durumu var, aslında onun adına araştırıyorum, malum öğrenci olduğu için laptop tercih ediyor.
2000'i geçemem arkadaşlar @hakan-3210 @makemehigh. @asilbalaban @murat-bey kardeşim öğrenci ondan dolayı laptop tercih ediyor bana kalsa bende ps4'den yanayım.
Şunu bi okusana - http://teknoseyir.com/inceleme/acer-e1-510
Gerçekten iyimiş ama buda bütçeyi aşıyor belki biraz daha bekleyip sınırları zorlarsam bu fiyata çıkabilirim. Lenovo ve Acer'in de var ama gönlümde hep Asus var.
1- Evet oyun için dizüstü almayın (klavyeye yazık), 2- ASUS alırsanız, ilk işiniz (daha ihtiyaç duyduğun uygulamaları kurmadan önce, kurtarma disklerini yakmak ve) bütün bloatware'ları silmek olsun. 3- Dizüstü maalesef masaüstü gibi değil, o yüzden dizüstü alırken en az beş senelik (beş bile az ama değişen üretim mantığı/prensipleri nedeniyle yapacak bir şey yok) planlama yapınız. Örneğin 4000 TL, 5 yıllık kaybı sadece 800 lira olacak, ama sıradan bir dizüstü size daha fazlasına ve sinirlerinize hakim olamamanıza malolabilir. Çünkü, artık öncelik dayanıklılık ve siz müşterilerin işlerinizi görmeniz değil; öncelik firmanın kendisine sürekli mali akış sağlamasıdır.
@asilbalaban o yazıyı okudum zaten onun aynısını birbuçuk ay önce babama almıştık. Kardeşimin işini kesinlikle görmez.