@gamsizm Aslinda fatura isini 5 kisi her gun 10 dakkasini ayursa kesebilirsiniz.her kisi gunde 10 tane kesse 5 kisi 1500 yapar:)

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Murat Gamsız @gamsizm

    Bunu otomatize etmek de mümkün. Sonuçta bilgisayara bağlı bir yazıcı basacak. Bilgisayar faturanın neresine neyi basacağını bildiğinde çok sorun olmaz. Bir arayüz yazılacak bunun için. Bunlar aşılacak sorunlar. Burada esas belirleyici olan rakamı doğru seçmek. 10 liranın 4.5 lirası ile şirket döner mi dönmez mi hesabı var. Kaç kişi üye olacak bilinmiyor o da hesabı güçleştiriyor. Bu hesaplar aklınıza gelmeyecek incelikler barındıran hesaplar. O yüzden vakit alıyor.

  • wcaner @wcaner

    Bence şu şekilde üyelik başına teknoseyire kalan tutar arttırılabilir ilk etapta üyeliklerin yanında küçük promosyon ürünler ile Bardak, Anahtarlık, T-shirt, Not defteri, Oto seyir Araba Kokuluğu gibi bunun gibi eşyalar eklendıgı zaman üyelik fiyatının arttırmanız daha rahat olacaktır. @gamsizm