Arkadaşlar herkese merhaba. Kalemim işaretli yerlerden, gümüş şeritler boyunca mürekkep sızdırıyor. İki kere servise gitti sorun yok, çözüldü dendi ama problem hala devam ediyor. Başına böyle bir şey gelen biri var mı? Nasıl çözüm bulabilirim?

Arkadaşlar herkese merhaba. Kalemim işaretli yerlerden, gümüş şeritler boyunca mürekkep sızdırıyor. İki kere servise gitti sorun yok, çözüldü dendi ama problem hala devam ediyor. Başına böyle bir şey gelen biri var mı? Nasıl çözüm bulabilirim?

Son bir saat içinde 123 ziyaretçi, 17 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Sheaffer in boyle ucu olan kalemi kaldi mi?Cok eski bu baslik
Evet kalem baya eski ama hala bu başlıkla üretimi var. Üst modellerin bazıları hala böyle
Daha önceden böyle bir sorunu yoktu. 1-2 yıldır böyle yapıyor
Bunun yenisini bulmak zor.bu uc dunya uzerindeki en rahat yazim yapilan dolma kalem ucu secilmisti sheaffer i marka yapn uc bu.sizdiriyorsa yuvasindan ayrilmistir.yeni kalem alinacak.ayrica dolum hazneside bunda standart buyuklukte degil ben dolum haznesini degistirene kadar canim cikmisti.tukenmez kaleminde icini zor bulmustum.bunlarin murekkep kartuslarida standart degil.
Hangi meslek ile meşgulüz
Hukuk fakültesinden öğrenciyim şu an 😂 bu kadar doğru bir tespit vallahi bravo
Hukukcular kullanir bunu
babam kullanıyor 2 tane aynı kalemden eskitti 2 side aynı sorunu yaptı. demekki kronik bu arıza. çözüm bulamadık evde yatıyor. benim uzmanlık alanım değil ama babam kullandığı için biliyorum
Anladım çok teşekkür ederim. Soruna çözüm bulursam size de haber veririm.
İki tane Sheaffer imperial bir tane de targa var bende. Hepsinde var diyebilirim aynı sorun bir tanesi hiç kullanılmamıştı aldığımda onda daha az ama onda bile var. Tam o kısımların üstünden tutmayınca sorun olmuyor bende. Hiç dokunmadan sızıyorsa çok da yapacak bir şey yok. Kaç yıllık bu arada?
İnternette sızdırmazlık sıvısı ile ilgili bir video gördüm ama bulamadım o sıvıdan. Hiç dokunmadan sızdırmıyor ama parmaklarım değdiğinde iz bırakıyor. Yılını tam bilmiyorum ama 15-20 yıllık galiba. Çünkü 7 yıldır bende. Öncesinde babamdaydı.
@batubenn Dediğim gibi bu uçlarda sık karşılaşılan bir durum yapacak çok bir şey yok diye biliyorum. O kısıma çok dokunmadan biraz daha etrafından tutarak kulllanmaya çalışabilirsin. Ben biraz silikon sürmeyi denemiştim kapatsın diye ama çok da işe yaramadı açıkçası. Ucu söküp içerden çatlaklar için olan bir yapıştırıcı falan sürerek çözüyorlardı galiba ama ben cesaret edemedim ona bir de aynı şeyse dediğin gibi o yapıştırıcıdan bulmak sıkıntı.
@raist anladım çok teşekkür ederim
birde sirkecide murat ustaya götürün son çare
Murat ustayı duydum. Acaba kargo ile kabul ediyor mu? Bilginiz var mı?
@batubenn kargo kabul edeceğini pek sanmam (hatta etmiyordur bence) birinin elden teslim etmesi lazım illaki
@carter
Anladım. Ben de öyle tahmin etmiştim. Teşekkür ederim