Turknet Pişmanlığım.
Arkadaşlar merhaba, yeni kiraladığım ev için 15 gündür Tukrnet'in internetimi açmasını bekliyorum. Müşteri hizmetleri ve online işlemler hep aynı cevapları vererek geçiştiriyor. 15 gün sonrada evleniyorum ve bunun gibi işlerle uğraşmak istemiyorum. Sizce iptal etmeli miyim?
İptal etmek istediğini söyle, yardımcı oluyorlar o zaman.
Ben de iptal ediyorum dedim yarım saat içinde açtık dediler. Eve geldim internet vardı. Modeme reset attım birdaha internet gelmedi. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım size hiç intrnet verilmemiş diyor. Bağlandım hatta teknoseyire girdim diyorum yok diyor.En sonunda zorla iptal ettirmiştim. 3 yıla yakın oluyor.
@melih_aydnn Modemi aç kapa yapınca bende de gidiyor bazen. IP adresi alamıyor. Birkaç saat sonra geliyor.
et, milenicoma başvur.
Talebi oluşturdum. faks işini hallediyorum. Bakalım millenicom nasıl olacak.
Müşteri hizmetleri var en azından. Ki zaten Turknetten ne hız alıyorsan aynı hızı veriyorlar. Turknet kullanıcısıydım 5 sene
adasdasds Tabiki hayır asdadad 😀
Turknet'e bulaşmayın. Millenicom olur netspeed superonline olur ama turknete bulaşmayın. Yıl olmuş 2019 hala faksla kargoyla abuk subuk bekleme süreleriyle milleti uğraştırıyorlar
Arkadaşlar son güncelleyi bildireyim: yarın millenicom interneti bağlamaya geliyor. 😀 Turknet hala aynı telden çalmaya devam. fax çektim göreceğiz 20 günde açamadıkları hizmeti kaç günde iptal edecekler.