@akyildizmesut53 Türk Telekom ve Türknet bana altyapıdan dolayı maksimum 16mbit vereceklerini söylediler. Türksat'ın hızının düșmüș hali bile 16mbite göre daha iyi. Șu an için Türksat bana uygun geldi.
@akyildizmesut53 Türk Telekom ve Türknet bana altyapıdan dolayı maksimum 16mbit vereceklerini söylediler. Türksat'ın hızının düșmüș hali bile 16mbite göre daha iyi. Șu an için Türksat bana uygun geldi.
@ulashoca41 az önce Türknet ile konuștum. Altyapım 16mbit destekliyor dediler. Türksat ile görüștüğümde onların altyapısı 100mbiti destekliyormuș.
Teșekkür ederim. TV'li paketin hızı buna göre daha yüksek anladığım kadarıyla.
Teșekkür ederim. TV kullanmayı düșünüyorum, fiyatlar birbirine yakın olduğu için TV dahil olması avantaj olabilir mi diye merak ediyorum. Türk Telekom hizmetini pek beğenmiyorum.
Teșekkür ederim. Türk Telekomdan karșılaștırdığımızda ek olarak TV hizmeti olduğu için daha iyi değil mi?
@alinux Teșekkür ederim, tüm yanıtlarınızı dikkate aldım. Hepsini araștırıp denemeye çalıșacağım.
Teșekkür ederim. Php'yi kullanabilmem için tarayıcı yeterli olur mu? @ahmetguler
@alinux Web olamaz çünkü hostinge sahip değilim. Ancak çevrimdışı olarak Javascript Şeklinde olabilir.
Şu an mobil üzerine düşünüyorum.
İlk başta bir websitesi olarak düşünmüştüm ancak hosting satın almadığım için mümkün olmadı. Aslında ödev diyebiliriz. "İngilizce deyimler ve kalıplaşmış fiiller hakkında bir sözlük yapmak" ödevdi, ben ödevi bir adım daha ileri götürüp biraz kendimi sınamak istedim. Programlama hakkında çok az bilgim var. "Hello World" derecesi yani.
Bölmenin dezavantajlari var mesela appdata klasörü kullandikça zamanla boyutu büyüyor. Bölümü genișletmek istediginizde tekrar format gerekiyor. Bir de ben zor günler için w10 kurulu diski öylece birakmayi planliyorum.
@hadi Aynen. Diskdigger diye bir uygulama var rootsuz sadece fotoğraf kurtarıyor.
@hadi https://teknoseyir.com/durum/346171 buradaki gönderiye yorum yazan arkadaş r-studio'dan bahsetmiş. Mümkün mü?
Son bir saat içinde 140 ziyaretçi, 22 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
@ulashoca41 Türk Telekom kullanırken ev telefonumuz olduğu halde kullanmıyorduk. Bana en uygun Kablonet gibi görünüyor.