Snopy Rampage SN-R3 Mikrofonlu Kulaklık
Bugün Bimeks'ten 48 liraya satın aldığım oyuncu kulaklığı. Henüz birkaç saattir deneme imkanı buldum ama ilk izlenimlerim olumlu. Kulağa iyi oturuyor. Malzeme kalitesi plastik için iyi. Sesler yeterince yüksek ve net geliyor. Baslar da yeterli. Gerçi ben pek odyofil olmadığım için çok kaliteli ses aramıyorum ama yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Bazı yerlerde mikrofonu için uzakta kaldığı ve sesi yeterince almadığını duymuştum ama denemelerim mikrofonun gayet güzel ses aldığını gösterdi. Pozisyon itibariyle gerçekten de uzakta duruyor ama sesi gayet güzel alıyor. Kablosu plastik, epey de kalın duruyor ama yine de dikkatsiz davranıldığında kesilmesi/kopması muhtemel gibi. Kablosunda, kulaklıktan yaklaşık 45cm mesafede ses ayar tekerleği bulunuyor. Kablonun ucunda bir kulaklık, bir de mikrofon için jak mevcut. USB ucu yok. 2-3 saatlik kullanımda henüz terletme yapmadı ama hafiften kulaklarımın ısındığını hissediyorum, bu büyüklükte, kulağı saran ve deri kaplamalı kulaklık süngerleri için normal bir durum. Kafa bandı da yeterince rahat. Çin malı bir ürün için genel olarak epey detaylı ve güzel görünüyor.
Aslında bir üst modeli olan SN-R4 almaya niyetliydim fakat siyah rengini bulamadım. beyaz rengi de çok basit duruyordu, tercih etmedim. Kutularına bakıp özelliklerini karşılaştırdığımda SN-R3 ve SN-R4 arasında teknik açıdan bir fark bulunmadığını gördüm. SN-R4 biraz daha büyük ve hoparlörleri üzerinde led ışıklara sahip. Tabi bu ışıklar yan taraflarda olduğundan sadece sizi seyredenler görebiliyor, kullanıcı açısından pek bir etkisi yok.
Sonuç olarak fiyat/performans oranını gayet iyi buldum. 48 liraya alacağınız başka bir kulaklık bu seviyede olmayacaktır. Tavsiye ederim.
Teknik Özellikler
Mikrofon Boyutları: Ø6.0 x 5.0 mm
Hassasiyet: -62 dB ±3 dB
Yönsellik: Tümyönlü
Empedans: 2.2 KΩ
Hoparlör Çapı: Ø50.00 mm
Empedans: 32 Ω
Frekans Tepkisi: 20~20000 Hz
Maks. Giriş Gücü: 30 mW
Hassasiyet (ses basınç seviyesi): 105 dB ± 3 dB
Kablo Uzunluğu: ≥2.2 metre
Not: Daha önce incelendiğini gördüm ama en son 23 gün önce yorum almış, bu akış hızında çoktan unutulduğuna eminim. Kişisel deneyimlerimi bildirmek istediğimden yeni bir inceleme yazdım. Kusura bakmayın. (Bir de kendim resim çekip koyabilseydim...)

Şimdi düşündüm de, böyle kırmızı-siyah ağırlıklı bir ürüne neden mavi-siyah bir kutu uygun görmüşler, merak ettim 🙂
Snopy'nin ürünlerine almayın hocam özellikle kulaklık bazında çabul bozuluyor urunlerı
Ben şimdilik bu üründen memnunum. Gelişmeleri yazarım 🙂
gelişmeleri bekliyorum hocam
10 gündür kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ne ses kalitesinde ne de malzeme kalitesinde bir sorun görmedim. Bu fiyata bence ideal bir kulaklık olmuş.
Aynisinı bende aldim memnunum öncekide snopynin farkli bi modeliydi 2 kisi kullandik 2ci kisi bendim kafa tutma zimbirtisi bozulmaya baslayinca gittim aldim rampage den vede bu incelemeden dolayi tesekkürler
Rica ederim. Ben hala çok memnunum, umarım siz de iyi günlede kullanırsınız.
Bende kullanıyorum parasına göre iyi
hala kullanıyormusun ?
Evet. Çok da memnunum. Ama çok yoğun kullanamıyorum, iş vs. nedeniyle pek vaktim olmuyor. Yine de çok başarılı bir fiyat/performans ürünü olduğunu düşünüyorum.
Yaşıyor mu hala ?
Evet, hala sapa sağlam, kullanıyorum. Ancak belirtmem lazım, öyle her gün kullandığım bir ürün değil. Yazın özellikle pek kullanamıyorum malum sıcaklar. Ama bu süreçte en az 20 kere yere düşürmüşümdür (yaklaşık 1 metreden, halısız zemine) ve herhangi bir sorun oluşmadı. Hala tavsiye ederim yani (eğer bulunabiliyorsa)
Hocam hala duruyor mu? Durumu nasıl?
Evet, hala kullanıyorum ve bir üstteki yoruma yazdıklarım aynen geçerli. Çok sık kullandığım bir ürün değil o yüzden hala yeni gibi duruyor diyebilirim.