#kod 26 yaşındayım ve kod işine heveslendim, belki ek gelir elde ederim diye.
Ne dersiniz, bu yaştan sonra başlanır mı böyle bişeye?
Kaynak paylaşan olursa çok sevinirim ayriyeten!

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Kreetwight @kreetwight

    Yani aslında tam olarak para değil. Şöyle anlatayım; şu an için iyi bir işim var ama başka bi sektörde çalışma imkanı yaratabilir diye düşünüyordum. Altın bilezik hesabı..

  • Deniz Fidan @deniz-fidan

    Kesinlikle başlanır. Babam emekli oldu 60 olmak üzere gel beraber kodlama yapalım dedim anlattım zaten bilgisayara meraklı şu okuldan falan zaman bulayım kodlama yapacağız birlikte.

    • Deniz Fidan @deniz-fidan

      @bl3nd kardeşim iyi de adam başlıyor 60 yaşında neden heves kırıcı olsun? 60 yaşında diye başlayamaz mı yasak mı? Gidip de photoshop yapmamız gerekmiyor. Basit bir frp yaparız bize yeter.

      Kimin en üretken yaşında olduğuna kim karar veriyor. Hadi diyelim arkadaş en üretken yaşındaysa neden heves kırıcı olsun. 60 yaşında üretken olmayan biri bile kodlamaya başlıyorsa 26 yaşındaki hayde hayde başlar.

    • Deniz Fidan @deniz-fidan

      @yhackup bende dediğiniz gibi düşünüyorum hocam.

  • Deniz Fidan @deniz-fidan

    Ben de @johnsmith gibi düşünüyorum. Para zaten gelecektir severek yapmak o işten zevk almak en sonunda bir ürüne/uygulamaya sahip olmak daha iyi. Böyle düşünerek yaparsanız para da kazanırsınız mutlu da olursunuz.

  • Ergücan Öztürk @elovitnas

    Ben 27 yaşında başladım 😀 İşkur destekli C# yazılım kursuna gittim 6 ay, sonrasında Teknopark bünyesinde bir firmada işe başladım. 3 yıldır orada çalışıyorum. Hayırlısıyla Aralık'ta da yeni işime başlayacağım.

    Kendi kendine da çok rahat öğrenebilirsin ama İşkur kurslarını takip etmeni tavsiye ederim. Çünkü
    verdikleri sertifika ile devlet nezhinde bilgisayar programcısı statüsünde sayılıyorsun. Bu da özellikle teknopark bünyesindesi firmalar için önemli çünkü bazı vergi indirimlerinden faydalanabiliyorlar.

  • Ponce @ponce

    24 yaşındayım ve bugüne kadar öğrenmemiş olmam, hayatımın en büyük pişmanlıklarından biriydi. Bu konu az da olsa motive etti beni.