Note 8'de hareketli nesnelerin fotoğrafını çektiğimde hareket halinde olan nesneler bulanık, diğer taraflar ise net bir şekilde gözükmekte. Bu hareket çok az da olsa bulanıklaşma oluyor. Sabit bir kare çektiğimde sıkıntı yok. Bu sorunu yaşayan var mı?
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#ikinciel#original#televizyon#20#FilmTavsiyesi#Fedora#notiqaai#notiqa#YapayZeka#notalmauygulamasıSon bir saat içinde 240 ziyaretçi, 21 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Adama iyi yardımcı olmuşsun, tebrikler.
Kamera modlarına Spor isminde bir mod indiriyorsun mağazadan. Soldan çektiğinde gelen mod seçeneklerinde "İndir" ile yönlendirir seni. O işe yarayabilir. Hareketli nesnen ne bilmiyorum ama çektiğin çözünürlüğe bağlı olarak bir nesne üzerine odağı sabitleyip onu takip etmesini sağlayabiliyorsun. Kamera ayarlarında "İzleme AF" olarak yer alıyor. Onu da deneyebilirsin.