Çok merak ettiğim bi konu. Bu hacklemek filmlerdeki işte bildiğimiz hani şurayı hacklemek gibi şeyler programla felan mı yapılıyor kodlarla mı ? Program dilleri o işe mi yarıyor ? her olayı cmd satırından mı hallediliyor? #akış
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#DubleksPC#AceCombat8#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#controlSon bir saat içinde 125 ziyaretçi, 15 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bazı diller buna imkan veriyo, windowsta bat dosyalarıyla bulaşıyolar genelde, ya bi kod yazılıp usb'ye yazdırılıyo sonra takılan pc'ye bulaştırtıyo, programlarda virüsleri kullanıcıya birşey sormadan işlem yapmalarından yakalanıyo zaten
Filmlerde yapılanlar çok eskide kaldı (ilk hack olayı olarak tarihe geçen, telefon santralinin hacklenmesi gibi mesela) çünkü hedef ile kaynak arasında bir sürü düğüm var artık (firewall vb., adsl modeminiz de bile çok detaylı olmasa bile temel koruma türleri mevcut). Dolayısı ile pek mümkün olmuyor. @phantom'un da dediği gibi, asıl amaç hedefe uygulama ve is açıklarından ve e-posta vb. üzerinden zararlı uygulama ile ulaşmak şeklinde gerçekleştiriliyor.