mobilden 90 dakikalık dizi izlesem tahmini kaç mb tutar ? #akış
Teknoseyir gündemi
#wolverine#TeknoYardım#Laufey#ff0000#bixby#yaz#Derindondurucu#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPCSon bir saat içinde 170 ziyaretçi, 63 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Şimdi görüntü kalitesi falan baya etkiler ama tahmini 2 gb gider bence.
http://dizilab.com/sherlock/sezon-4/bolum-0# hd veya normal olarak izlesem ? eğer o civarlardaysa indirmekle hiç bi farkı yokmuş @metinboss @paddes_sogan
indirmekle niye farkı olsun ki. ikisinde de bilgisayara indiriyor dosya. tek farkı birinde seçtiğin yere kaydediyor diğerinde temp klasörüne.
100-200 daha az olur diye düşünüyodum @frt
sonuçta inen aynı dosya 🙂 daha düşük kalitede olursa düşük boyutlu olur belki 🙂
Indirirken yuksek bitrateli 1080p tercih ediyorsan, cevrimici sitelerden izlemek daha az olacaktir cunku cevrimici servisler bu kadar kaliteli icerik sunmuyor. Ama indirirken de ayni kalitede indiriyorsan fark olmaz.
Eger download icin torrent kullaniyorsan torrentte bir kisim veri hata duzeltme icin tekrar indiriliyor ama bu da %1 gibi bir oranda oluyor. Tek dosya icin cok fark yaratmayacaktir.
Acele etme izlersin yav, kaçmıyor biryere 😀 (Bende daha izlemedim)
🙂