Cardboard bitti. Merceklerim daha güzel olsa tadından yenmez. 1-2$'a denemenizi mutlaka öneririm. #Akış #VR #Cardboard

Cardboard bitti. Merceklerim daha güzel olsa tadından yenmez. 1-2$'a denemenizi mutlaka öneririm. #Akış #VR #Cardboard
Son bir saat içinde 152 ziyaretçi, 102 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
Değer değer aslında. Ben bu tür şeyler için nelere para vermiyoruz diye alıyorum. Şimdi daha kaliteli mercekli ve plastik olanlara bakıyorum.
Buna bende baktım mercekleri aynı mı acaba ? Değilse alalım. Youtube üzerinden baya bir video destek vermeye başladı ama VR'a geçince görüntü bozuluyor o can sıkıcı.
Mercekleri nereden temin ettin 1 ay boşluğum var aslında iyi uğraş olur
Paketin içinden geldi ama daha iyisi varsa ve bulunabiliyorsa kesinlikle o alınabilir. Yoksa al geç eğlendiriyor , hissettiriyor.
Ben kendin yaptın sanıyorum kartonu da 🙂 link verirsen bi bakayım
Ben innial kesmesin diye paranın tam karşılık verdiğini aldım ucuzunu ve pahalısını bulabilirsiniz. http://www.gearbest.com/home-gadgets/pp_202874.html
Bende alacam ama çoğunlukla mercekler aynı oluyor değişik var ise link atın inceleyelim
Çoğunlukla mercekler aynı oluyor değişik var ise link atın inceleyelim
Yeni sipariş bu olacak benim için : http://www.gearbest.com/virtual-reality/pp_242011.html
Pek tavsiye etmem ben. @kzoo 'nun incelemesindeki çinli VR'lardan bir tane aldım. Siz yine G4'de denemişsiniz. Ben Z3c'da denedim 720p ekran ile 🙂 Siz G4'de bile piksel piksel Anadolu'yu yaşıyorsanız, bu plastik VR'lar da deneyiminize pek birşey katmayacaktır. Çünkü zaten bu VR'lardaki lensler de orijinal Google Cardboard'dakinden farklı olduğu zannetmiyorum.
Ama illa böyle birşey bakıyorsanız internette genel olarak dikdörtgen pencereli modelleri tavsiye ediyorlar.
Böyle bir VR düşünenlere de şunu da belirtmek isterim. Bu VR'larda 2 gözünüz aynı ekrana bakıyor. Ancak bu ekran 2'ye bölünüp nispeten aynı iki görüntüyü veriyor. Bu durumdan dolayı da 1920x1080 piksel bir anda 960x1080'e düşüyor. Aynı zamanda normalde 16:9 olan görüş açınız aynı nedenden ötürü bir anda 8:9'a geriliyor. Yani VR'ı taktığınızda artık kare bir ekrana bakıyor oluyorsunuz. Bu da bir nevi at gözlüğü takıyorsunuz demek 😀
Ben G4 ile denedim. Güzel hazırlanmışlarda 1-2 dolarlık ürün diyip rahatsız olmadım ama bazıları var felaket. Yapımcısına göre değişiyor demem doğru olur. Demo ekranı çok başarılı örneğin. Ama genel olarak piksel piksel Anadolu'yu yaşatıyor.
Youtube 360video cardboard destekliyor. Arada savas jetleri ile takilmanizi oneririm