Ev sunucusu olarak kullanmak istediğim bir sistem kurmaya çalışıyorum. Elimde GMKtec G5 mini pc ürünü var. Bunun üzerine CasaOS kurdum. CasaOS üzerine de Immich kurarak kendi lokal fotoğraf sunucumu kurmaya niyetlendim. Sonrasında da bilgisayara içinde kendi fotoğraflarım olan 1 TB harici harddisk taktım. Ancak Immich bu fotoğrafları görmüyor. Immich depolama olarak bilgisayar üzerindeki 256 GB lık diski görüyor. Yardımcı olabilecek var mı? Linux bilgim kısıtlı.
Teknoseyir gündemi
#wolverine#TeknoYardım#godofwar#FCB731#Samsung#klima#Laufey#ff0000#bixby#yaz#DerindondurucuSon bir saat içinde 209 ziyaretçi, 59 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Harici diskin OS tarafındaki dizinin adresini not alın. CasaOS'daki Immich'in ayarları içine veri için kullandığı dizin adresi yerine, not aldığınız adresiyle değiştirin.
immich-server kısmındaki yolu değiştirdiğimde Immich çalışmayı bırakıyor.
Content Directory ayarı gibi benzer bir ayar olabilir (konu uzmanı değilim, tahmin yürütüyorum).
https://immich.app/docs/features/folder-view/
NAS cihazları aşırı gereksiz pahalı olduğundan bende bu projeden yapmak istiyorum. Bende de GMKtec G5 var. Aynı anda hem windows hem CasaOS çalışır mı bu durumda?