Vowifi kullanmak için ne olursa olsun telefonda sim kart olmak zorunda galiba değil mi? Çünkü kayıtsız telefonumun süresi dolunca sim kartı eski telefonuma takıp onun internetini yeni telefona paylaşınca vowifi aktif olmuyor. Olsa da gelen arama iki telefonda da mı çalacak gibi saçma bi durum olacak. Mecbur sadece arama için bir ay eski telefonu da yanda taşicaz.

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • umut666 @umut666

    Evet anlık bi acaba olur mu dedim de olmuyormuş. Yönlendirme falan da olmuyor haliyle. Her türlü yanda eski telefon da taşınacak. Aramalar da artık ya onla ya da wp vs. Turkcellin bi uygulaması vardı onunla normal arama yapılıyordu mesela. Vodafoneda yok galiba. Hesap üzerinden keşke öyle bi şey yapsalar.

  • wilhem @wilhem

    Baz istasyonuna baglanirken NAS adinda bir metodla dogrulama yapiliyor. Bunun icin sim kartin uzerindeki cip ile olusturulan anahtar kullaniliyor. Bunun aynisi wowifi icin de gecerli. Ayni dogrulama internet uzerinden operator EPC'sine yapiliyor ama yine sim karttan alinan veri dogrultusunda yapiliyor. Yani baz istasyonuna degil de baz istasyonunun baglandigi ana altyapiya direk internetten cikma soz konusu. Dolayisi ile sim kartin icinde olmasi gerekli.