Chromeda 200-300 kayitli şifrem var. En aktif olan 5-6 sitedeki sofremi değiştirdim ama tamamina yapmam imkansız.
Chromedan bütün sifrelerimi çekip yeni şifre koyup bana da export edebilecek bi yazılım-uygulama var mi
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#TheLastOfUs#diabloiv#chatgpt#MNGkargo#CevizKıran#Bard#DikkatKötüEspri#Avatar2#samaungnote10lite#dramlessSSDSon bir saat içinde 322 ziyaretçi, 235 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2023 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bana da lazım bundan
Chromeun şifre yöneticisi cidden çok kötü bu konularda. Hazır lastpass bu kadar yara almışken biraz daha geliştireler şu import/export özelliklerini.
+1
microsoft authenticator
Aradığım şeyin bu olduğuna emin misiniz?
@benx evet
Lastpass bilindik siteler için bunu otomatik yapabiliyordu ama lastpass kullan diye önermeyeceğim, ben dahil çoğu kişi kaçmışken.
Bu arada Chrome şifre yöneticisini de tavsiye etmem çünkü tarama geçmişini temizle kısmında şifreleri de silme seçeneği var. Es kaza oradan seçilip geçmiş temizlesen şifrelerin hepsi gider.
Chrome'dan şifreleri export edip başka uygulamaya ekleyebilirsin bu arada.
Ayarlar -> Otomatik doldurma -> Şifre yöneticisi
Sağ üstteki üç noktadan.
Yok anlatamamışım, şifreleri değiştirip değişmiş hallerine ulaşmak için en son dışa aktarmaktan bahsettim
@benx tamamdır şimdi anladım. Otomatik olmasına uyanamamışım. 😀
Auto password change özelliği diye geçiyordu, Lastpass'te vardı premium olarak. İlan edeli 5-6 sene oldu galiba. Her site desteklemiyordu, yaygınlık kazanamadı. Başka parola yöneticileri de denemişti. Baktım birkaç tanesine de o özelliğin sayfalarını silmişler. 😀
Genelde sunucu vs. parolaları için API'lar var. Onlarda kullanıyorlar.
Şimdi parolasız olma özelliği popüler. Google, Apple ve Microsoft da destekliyordu galiba. Sitelerle bağlantıyı sağlarlarsa direkt ona geçerler diye tahmin ediyorum.