#TeknoYardım
Bir ucu Micro USB, bir ucu Type-C kabloya ihtiyacım var. Kabaca araştırdım ancak göremedim böyle bir kablo, muhakkak vardır ama nasıl ve nerede aramam lazım? Daha önce böyle bir kablo gören duyan oldu mu? Tercihen aliexpressle vs. uğraşmadan yurtiçinden almak istiyorum.
Kolay yoldan micro usb kablo alıp type-c to micro usb dönüştücü kullanmak daha mantıklı gibi. Bende hiç denk gelmedim dediğiniz gibi kabloya. Muhakkak vardır ancak en kolay böyle işinizi çözebilirsiniz belkide.
Valla şimdi bir daha baktım bence yok öyle bir kablo. 😀 Bende aşağıda sizle aynı şeyi önerdim. Yok çünkü başka yolu. 😀
Dişi mi erkek mi uçlu arıyorsan onları da belirtirsen daha kolay yardım bulabilirsin.
https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/type-c-usb-3-1-to-micro-usb-sarj-cevirici-4696p-adaptor-donusturucu-cevirme-lg-g5-gm5-plus-mac-sarz_pdp_531285907
Böyle bir uç ile iki ucu da tip c olan kabloyu çevirebilirsiniz. Ben hiç duymadım aradığınız şekilde direkt kablo.