Bluetooth kulaklık arayışındayım. Mikrofon performansı önemli olduğu için tam kablosuz düşünmüyorum. Bütçem epey düşük. Kulaklık performansı mi piston basic kadar olsa ve görüşmelerde karşıya sesim net gitse yeterli? Aşağıdaki kulaklığa bakıyorum. Nasıldır? Yada başka öneriniz varmı? https://www.hepsiburada.com/edifier-w200bt-bluetooth-kablosuz-kulaklik---siyah-p-HBV00000P42B8?magaza=Hepsiburada #Kulaklık #Tavsiye #bluetoothkulaklık
Teknoseyir gündemi
#ikinciel#akış#HaftalıkGündemeMalzeme#kediseyir#steelseries#chatgpt#aliytrklkmz#Seduna#mouse#Chrome#xboxSon bir saat içinde 78 ziyaretçi, 89 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2023 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
@umtk
Edifier ismini daha önce duydum ama kablosuz ürünleri hakkında bir fikrim yok.
Çok hızlısınız. Teşekkür ederim. 😀
@tugaygs06 hep tws incelemiş. Bir iki tane var diğerlerinden ama onlarda açmadı pek. Teşekkür ederim.
https://www.hepsiburada.com/taotronics-tt-bh042-aktif-gurultu-engelleyici-bluetooth-kulaklik-aptx-ses-ipx5-cvc-80-16-saat-muzik-p-HBV00000MM36U?magaza=Hepsiburada bu nasıldır acaba?
Riske girip Edifier ı aldım. 109liraya geldi. Bakalım nasıl olacak.
Nasıl, memnun kaldınız mı?
@emrepoyraz4153 Genel olarak verdiğim paraya değdiğini söyleyebilirim. Ses seviyesi kulağımı rahatsız edecek kadar çok artmıyor. En yüksek ayarlarında seste bozulma, çatlama duymadım. Ses kalitesi olarak ortalama diyebilirim. Baslarda çok yüksek değil ancak silikonları ile tam izolasyon sağladığında yeterli geliyor. Konuşma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım, benim için bu çok önemliydi bu sebep ile tam kablosuz kulaklıklar yerine bunu tercih ettim. Şarj konusunda düzgün bir ölçüm yapmadım ancak yoğun kullanımda 5-6 saat kullanılabiliyor sanırım.