Amazon'dan Aramex ile gelen bir kargom vardı. 17track üzerinden takipte şöyle bir problem görülüyor. Amazon tarafında herhangi güncelleme yok. Daha önce yaşayan var mı benzer birşey, sorun olur mu? #Amazon #Aramex
Yeni bir güncelleme geldi. Amazon tarafında herhangi olumsuz birşey yazmıyor.


Sebebi net olmamakla birlikte göndericiye geri dönüyormuş. Sorun varsa da Amazon halleder bir şekilde.
İnşallah 🙂
Gümrük çekim işlemleri için mail yolluyorlardı. Kargo çıktığı sıralarda mı ülkeye girişe yakın mıydı tam hatırlamıyorum ama. Onu doldurdunuz mu ?
Evet. Siparişi verdikten sonra Aramex'den mail geldi. Telefon, kimlik no vs doldurdum zaten dakikasında. Ulaşmadı mı nedir anlamadım.
O zaman sorun formla alâkalı değildir. sawgent'in dediği gibi Amazon en doğru bilgiyi verir. Bir aksaklık olmuştur.
@serdarth umarım hallederler. Dünyanın vergisini ödedim zaten canım yandı 🙂
@hamdi Maddi zararar uğrayacağınızı sanmam. Amazon'un 40 yıl düşünse kurmayacağı cümleyi ben kurayım hatta. Amazon'da paranız kalmaz 😀
@serdarth bende ondan eminim de ürün biran önce gelsin diye fazladan para ödeyip, Amazon'dan aldım özellikle. Umarım gecikmez 🙂 Yeni bir güncelleme var takipte.
Şaka gibi ya. Sebebini anlamadığım bir şekilde ürün satıcıya geri dönmüş. Para iadesi alacağım. Satıcı Amazon olduğundan güzellik yapmadılar 🙁