Merhaba arkadaşlar mini itx sistem toplamak istiyorum bütün parçalar tam sadece güç kaynağı bulamadım minimum 600 maksimum 750 Watt güç kaynağı kullanmak istiyorum tavsiye edebilir misiniz? Teşekkür edeirm.
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#gog#THERMALTAKE#ILL#GOW#şirket#control#GodOfWarRagnarok#ortaklik#AmazonSon bir saat içinde 205 ziyaretçi, 56 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Kasanın marka modeli gerekecek.
https://www.newegg.com/global/tr-en/p/pl?d=small+form+factor+power+supply
Kasa alınmadı ise Raven RVZ01-E gibi ATX PSU destekleyen kasa ve full modüler PSU bakmanızı tavsiye ederim. benim gibi Silverstone Raven RVZ01 veya benzeri bir model kullanacaksanız, SFX formunda ufak psulara ihtiyacınız olacak. Bunlarda ATX PSU'lara göre pahalılar.
Boşta duran sıfır bequite! SFX L POWER 500W 80+ Gold https://tinyurl.com/wouqn52 var. Aradığınız aralıkta olsa yardımcı olurdum.
Teşekkür ederim arkadaşlar önerilerinizi değerlendireceğim. Kasaya tam olarak karar vermedim henüz model bakıyorum ama küçük olması bakımından mini itx toplayacağım şekli güzel oturma odasına yakışır bir kasa bakıyorum.