Hash hatası dosyanın içeriğini bozar mı?
Teknoseyir gündemi
#hack#007FirstLight#YapayZeka#OppoFindX9Pro#YZ#vivox300pro#AI#SpamMail#vibeos#MicrosoftBuildSon bir saat içinde 192 ziyaretçi, 19 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
hash hatası alıyorsan zaten içerik bozuk demektir. ha bazen ufacık bir hata olur içeriği etkilemez, bazen hiç te açılmayabilir onu bilemezsin. hash farklı çıkıyorsa dosya orijinalinden farklıdır, bir bit bile farklı olsa tamamen farklı bir hash çıkar.
Düzeltebilir miyiz?
@altiplus aynı dosyayı torrent'ten bulursan indirirken o dosyayı gösterirsen hash kontrol eder ve bozuk kısmı indirir. mesela %99'dan başlar indirmeye ve düzelir. bir de winzip-winrar gibi programlarda bozuk arşivleri onarmak için yöntemler vardı(crc repair). başka yöntem bilmiyorum tekrar aynı dosyayı indirmekten başka.
düzeltiriz tabi torente girip bilgi yerine bas aşaya doğu in hash doğrulama diye yer var sağ tık ile kopyala sonra üstte zincir işaretivar url den torent ekle yerine yapıştır bozyk dosyaları indirir
Rica etsem yazdığınız çözüm yöntemini biraz daha açıklar mısınız?
bi şey sorcam bende şuann 2 hash hatası yazıyor fazla sıkıntı olurmu yanıt verirsen sevinirim
bide nasıl düzenleriz detaylı yazarsan
3 yıl olmuş hocam. Unuttum 😀 yanıtlardaki efeprof'un çözümünü uygula.
bende 1 hash hatası var düzelirmi abi?
selamunaleyküm bende 1 değilde 0 hash hatası verdi