Telefon Almak istiyorum 3 telefon arasında kaldım, görüşlerinizi söylerseniz sevinirim.
HTC Desire Eye -Sony Xperia Z2 -LG G3
Teknoseyir gündemi
#TeknoYardım#wolverine#Computex2026#ControlResonant#yardım#RetroPC#TombRaider#OyunGündemineMalzeme#DubleksPC#AceCombat8#gogSon bir saat içinde 120 ziyaretçi, 12 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Şu kıyaslamada açık ara G3. Ben de bir Z2 mi G3 mü diye düşünüyordum 1 hafta Z2 kullandım (kuzenimin) ve G3 aldım. Cidden hiç düşünme G3.
Sony veya HTC, 8 aydır Z2 kullanan biri olarka kesinlikle öneririm..
Şu 2K ekran pili ve işlemciyi bitiriyor lafları cidden komik geliyor artık 😀 Her akıllı telefonda olduğu gibi G3 de bir günü çok rahat çıkarıyor. Mağazadaki en gelişmiş oyunları da rahat rahat oynatıyor. Daha ne yapması gerek bir telefonun? Z2 iyi hoş ama G3'ten sonra ciddi anlamda itici geliyor insana (zevk meselesi). Ayrıca her ne kadar insan gözü farkı görmez deseler bile 2K ekranın farkı gerçekten anlaşılıyor.
Htc eye tek geçerim konusu bile olmaz sense gibi bi arayuz varken
normalde sony al derdim ama bu iğrenç 6 ay politikasından dolayı içimden bi ses htc diyo.
6 ay politikası bitti yalnız 😀
z2
Htc
Htc diyen sekiz kişi sony diyen 4kişi en son sıra malum Lg @cengizcatal