Detaylı bir bütçe yönetim programı yapıyorum, sizin için olmazsa olmaz mutlaka ekle dediğiniz neler var? (Kredi kartı, kredi ekleme, gelecek ay eksi kaçtayım vs takibi programı)
Teknoseyir gündemi
#YouTube#youtubeoyun#playables#Turkcell#Instagram#ankaraverse#threads#BirazMüzik#HaberinizOlsun#İSKİ#deloreanSon bir saat içinde 131 ziyaretçi, 35 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
kişisel mi tüzel mi?
kişisel olduğunu sanıyorum: pdf kredi kartı detay aktarma olmalı, bunun dışında görsel olsun gelir gider bir tabloda karşılaştırma olsun. Sabit gider/gelir ve değişken gider/gelir girme olsun
Hem kişisel hem şirket kullanabilecek şekilde tasarlamayı düşünüyorum. Ama şu an öncelik kişisel
@agab tüzel olunca işin rengi değişir ebidta olacak mı?
@hamitozlu ebidta olarak olmasa da şöyle bir özet dashboard var. Ama ebidta tarzı şeyler de eklenir niye eklenmesin.
@agab giderleri içinde bu tablo olursa güzel olur gider çeşidine göre
Gider kalemi eklerken kategori seçimi yapılabilir, raporlama ekranında da kategoriye göre giderlerin gösterilmesi yüzdelik oranları vb. olabilir. @hamitozlu in söylediği kredi kartı ekstre pdf inden aktarım yapılırken yine kalem kalem kategori seçimi hatta belki anahtar kelimelere göre bu seçimin otomatik yapılması (düzenlemeye açık şekilde) güzel olabilir.
Teşekkür ederim, benim de ilk eklediğim kategorilerdi 😀 Deli oluyorum birbirine karışınca veriler
Taksit takibi. Ortalama aylık gider ve sektör bazında takip, vergi hatırlatmaları. Mtv, emlak vergisi vb., kira takibi, hem gelir hem gider olarak.