Merdiven altı firma Spigen halen iade yapmadı. Yaptık diyor lakin ortada para yok. Kredi kartıyla alsaydım harcama itirazında bulanacaktım ama banka kartıyla aldım.
Teknoseyir gündemi
#HaftalıkGündemeMalzeme#notiqaai#notiqa#YapayZeka#notalmauygulaması#projectfootballdevlog#Huawei#Sony#HellisUs#xperia1viii#israfSon bir saat içinde 191 ziyaretçi, 10 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
harcama itirazının banka kartı ya da kredi kartı diye bir ayrımı yok hocam. yapın itirazı. bu hakkı visa ve mastercard veriyor. kart turunden bagımsız.
Bilmiyordum hemen yapayım o zaman teşekkürler
Harcama itiraz yaptım. Dün şikayetvar'da yazdım 5 dk sonra iade geldi belki denk gelmiş olabilir. Spigen global yazacağım rezil olsunlar biraz
Spigen aradı şikayetvar şikayetinizi kaldırın 250 tl kupon tanımlayalım diyor 😀 Paramızı 1 ayda aldık ürünlerde seneye anca gelir.