Sahibinden üzerinden param güvende ile yurt dışı telefon almayı planlıyorum? Acaba ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim bu şekil de? Dolandırılma oranım nedir?
Teknoseyir gündemi
#wolverine#TeknoYardım#godofwar#FCB731#Samsung#klima#Laufey#ff0000#bixby#yaz#DerindondurucuSon bir saat içinde 204 ziyaretçi, 57 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Öncelikle paranızın güvende olmadığı konusunda emin olabilirsiniz 😀 ardından dolandırılma ihtimali çok yüksek olmakla beraber, kutu içinden telefon çıkmayabilir, telefon çıkar bozuk olabilir. Bu tarz durumlarda ürünü geri iade ettiniz diyelim bu sefer de sahibinden'in aldığı komisyon size geri iade edilmediği için yine zarar etmiş olursunuz. Ürün fiyatı fazla olduğu için komisyon da fazla olur. Telefon işi çok sakat. Ya referanslı bir yerden alacaksınız ya da hiç bulaşmayacaksınız.