Arkadaşlar merhaba. Kulakiçi kulaklık alıcam. Benim earpodlar kayboldu yerine bir şey alıcam. Earpod'a o kadar para verecek kadar salak olmadığım için yerine kulaklık bakıyorum. Philips'in 3855 mi ne var bir de jbl T110 bu ikisi arasında kaldım. Bunların haricinde 50-100 TL arası önerebileceğiniz güzel kulaklık varsa tavsiye edebileceğiniz, tüm önerilere açığım 🙂 Şimdiden teşekkürler.
Teknoseyir gündemi
#YouTube#delorean#diecast#skyguide#CepTelefonuFotoğrafçılığı#youtubeoyun#playables#Turkcell#Instagram#ankaraverse#threadsSon bir saat içinde 156 ziyaretçi, 47 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Tam model PHILIPS SHE3855RG/00 imiş.
jbl T110 aldım geçtim 90 TL'ye. Şimdilik iyi gibi bu fiyata. Telefon 6s, telefona göre de değişir herhalde verebileceği ses. İşimi görür bu. Çok para verip bozulunca adamın canı acır.