Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.
Şunu şöyle bırakayım.Belki değeri bilinir.
#akış #TempHediyesi #BayramHediyesi
Teknoseyir gündemi
#wolverine#TeknoYardım#Samsung#klima#Laufey#ff0000#bixby#yaz#Derindondurucu#Computex2026#ControlResonantSon bir saat içinde 145 ziyaretçi, 10 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.

@johnsmith Bizzat samsung cihazda denendi.Huawei modellerinde de oluyormuş.Herhangi bir android telefonda da olması lazım.Geri dönüşünü bekliyorum.İşine yararsa beğenip paylaşmayı da unutma lütfen.
@johnsmith Ben bahsi geçen kodları elle yazmadığım için bilemiyorum.Kopyalarken Ctrl+C kısayollarını kullanın.Yapıştırırken ise farenin sağ tıkını kullanın.
Son olarak silmek istediğiniz uygulamanın devre dışı olmaması gerekiyor.
Telefonunuzun kilit ekranında herhangi bir şifre varsa onu açıp deneyin.Yada şifreyi kaldırıp deneyin.
Ben istediğim yazılımı birden fazla kez silebildim.Sizin de silebiliyor olmanız lazım.Bir yerde hata yapıyorsunuz büyük ihtimal.
Çünkü "shell@ja3g:/ $" bu kısım geldiğine göre son aşamada bir hata var demektir dediklerimi deneyip sonucu yazın.
@johnsmith Yani demek istediğim yöntem çalışıyormu diye birden fazla uygulamayı sildim ve başarılı sonuç aldım.Devre dışı olmasından dolayı olabilir.Kilit ekranının şifresinden olabilir.
Büyük ihtimal uygulama devre dışı olduğu için olmadı diye tahmin ediyorum.
@temp Yabancı kaynaklarda da araştırma yapmıştım.Bu yöntem yeni mi keşfedilmiş yoksa android 7 olmasından dolayı mı bu imkan sağlanıyor onu tam bilmiyorum fakat.
S7, S8, S8+, S6 ve bunlarla aynı yıl içersinde çıkmış android 7'ye sahip cihazlarda denenmiş ve başarılı sonuç alınmış.Farklı markalarda da işe yarıyor imiş.
@johnsmith 6 varsa da olacağını düşünüyorum.Ama 5 hakkında bir fikrim yok.Siz yinede dediklerimi deneyip yazın ben de merak ediyorum ne olacağını.
@johnsmith Hocam denedinizmi 3 saat olmuş da sizden hala cevap gelmeyince yazma gereksinimi duydum.
@johnsmith İlginç bir durum.Android 7 ile ilgili olabilir o zaman.
user 1 v.s. yazarak da deneyebilirsin.