Tam anlamıyla bir rezillik.Havaalanı servisleri tekelleştiriyor ve yolcu servisi hizmeti sunan(Fly§ Bus gibi) şirketlerin servis ruhsatı iptal ediliyor.THY'nin senelerdir neredeyse hiç havaalanından şehire servis işine girmemesi veya yüksek hacminden dolayı girmek işine gelmemesi yüzünden birçok kişi Havaş yerine havaalanından şehire servisi olan firmaları tercih ediyordu.Örnek vermek gerekirse AtlasGlobal Adnan Menderes Havaalimanın'dan , Aydın/Nazilli'ye (140km) ücretsiz servis kaldırıyor ve çevre il ve ilçelerdekilerin ona yönelmesine sebep oluyordu anlaşılan bu servisi vermeleri artık "haksız rekabet" olarak adlandırılmış.

Başka firmalar hizmetini yükselteceğine , biz iyi olan servisleri iptal eden bir ülke haline gelmişiz.
http://www.kokpit.aero/havayolu-sirketlerine-korsan-yolcu-vetosu

//Olayla bağlantılı bir başka geçmiş haberi de ekliyorum. https://www.haberler.com/pegasus-thy-nin-yolcularini-kapti-9309274-haberi/

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Agah @agah

    google translate tarzında yazmışsın ama haklısın. thy servis hizmeti vermiyor diye servis hizmeti veren firmalara yasak koyup, bu konuyu tekel haline getirip vatandaşı zarar uğratacaklar. belli saatlere servis konmayacak vatandaş uçak bileti parasının kat kat fazlasını taksiye vermek zorunda kalacak. havaalanı işletmesiyle havaalanının taksicileri vatandaşı araya alacaklar resmen.

  • RMD @rmd

    dışarıda her sektörde rekabet olur firmalar daha iyisini yapar , bizde her sektörde 1-2 çakal var büyük payı alan onların canını sıkmamak için diğer küçüklerin kafasına basılır çok düşünmemek lazım burası Türkiye, nere hollanda almanya isviçre nere bizim ülke

  • ssaygin @ssaygin

    Kusura bakma yoldaydım cümlelerin üstünden tam geçemedim ve uzun tutmamaya özen gösterdim o yüzden.
    Düzenledim teşekkürler umarım daha anlaşılır olmuştur.