700-800 tl arası bütçe ile Lumia 925 mi? Discovery Air mi? Değerli fikirlerinizi bekliyorum ?
Teknoseyir gündemi
#Doom#YeniProfilResmi#WSL#19MayısAtatürküAnmaGençlikveSporBayram#Sahaflar#Grok#andor#Bisiklet#Mattel#gog#HotWheelsSon bir saat içinde 139 ziyaretçi, 106 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2025 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
Bu nasıl karşılaştırma?İşletim sistemi seçimi yapmanız lazım ilk önce.
L 1020 kullanıyorum Sayın TedTheArchitect. kendim için değil ilk kez akıllı tel kullanacak beklentileri ve bütçesi bu iki seçenekte kalmış birisi için dışarıdan farklı görüşler almak ve arkadaşa göstermek istedim. Kızmayın 🙂
Kızmadım ki 😀 İlk kez akıllı telefon kullanacak biri için olsa da tercih meselesi ön plana çıkıyor.İlk kez kullanan biri Windows Phone'da pek sıkıntı çekmez diye düşünüyorum.Ancak tasarım kısmı çok önemli çünkü Air çok ince.Son olarak da sık kullanmayı planladıgı uygulamalara bakmak lazım.
L 1020 kullanıyorum Sayın Orcun. kendim için değil ilk kez akıllı tel kullanacak beklentileri ve bütçesi bu iki seçenekte kalmış birisi için dışarıdan farklı görüşler almak ve arkadaşa göstermek istedim. Değerli fikriniz için teşekkürler.
Telefon tarafında gm ve samsung dan kesinlikle uzak duruyorum 😀 tavsiye ederim.