teknoseyir epostalarımızı hala güncelleyemiyormuşuz 🙁 doğrulama mailinden doğrulayınca değişmiyor hala sistemde...

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • OrcunFix @orcunfix

    Birileri oturup eski ve aktif olmayan hesapları deniyordu. Artık bruteforce mu yapıyordu ne bok yapıyorsa bilmiyoruz ama akışta böyle daha evvela teknoseyirde aktif olmamış, olsa bile 3 5 tane durum yorum atıp 5 6 sene ortadan kaybolmuş hesaplar bir anda akışta çoğaldılar. Adam böyle 20 yıllık üye edasıyla takılıyor sanki mağarasından yeni çıkmış gibi takılıyor ama aslında o onun 865. üyeliği yani aynı kişi bunlarla uğraşan şahıs. Üyelikler kapatılmadan öncesi bu kişi zaten burada 900 tane üyelik alıp nadasa da yatırmıştır bence de neyse. Her halde Levent abi böyle ufaktan önlem aldı bilmiyoruz. Ha bana kalsa maximum 2 senedir sitede takılmamış durum yorum yazıp beğeni vs atmamış adamın üyeliğini anında silerdim. Gereksiz yere risk.

    • Temp @temp

      @orcunfix Test etmedim ama büyük ihtimalle onu Hamdi abi düşünmüştür. Çok zor şeyler değiller. Yazılımcı olmaya gerek yok, Levent abi bile giriş denemesi limitini aktif edebilir ufak bi eklentiyle. Çok ihtimal vermedim bu dediğine üstad. Geçmişte yapıldıysa tabi bilemiyorum da yine de ne çıkarları var ki şu akıştan bu kadar uğraşsınlar diye düşünmeden edemiyorum. 😀
      Ama eskiden üyelik alıp bekletenler var mıdır dersen o olabilir.

    • OrcunFix @orcunfix

      @temp Yani yapabilir Levent abi de bilmiyorum tabi ister mi. Üyelikler kapandığı hafta zaten başladı birileri. Akışta farketmişsindir boş durum atılıyordu hepsi bu şahsın marifeti. O arkadaş derdi zaten başka devamlı pohpohlanmak istiyor sağda solda popülarite kasmaya çalışıyor heryerde ona buna salça oluyor. Amacı bu yani bundan besleniyor. İsmini cismini nedir ne değildir söylemiyorum (sizde söylemeyin okuyor buraları zaten ) da hepinizi az çok biliyorsunuz zaten kim olduğunu. Ondan başka da bu tür şeylerle uğraşacak birisi yok.