#iMuneccim diye bir pislik var, siz Web sitesini 3G ile ziyaret ettiğinizde sizi üye yapıyor! Böyle üçkağıtçılık olmaz. Buna izin veren #AVEA ama #Turkcell ve #Vodafone da aynı haltı yiyor. Az önce anneme mesaj geldi, haftalık 14 TL abonelik ücreti olacak diye. Aradım, "siteye girmişsiniz " diyor AVEA çalışanı. Lan gerizekalı, nerede görülmüş bir siteye girerek abone olunduğu? Büyük ihtimalle çocuklar reklama bastılar, girdiler. Ama buna operatörün izin vermemesi lazım. #gezinti.com 'a tepki veriyorduk, hani bunun yanında çok masum çünkü bana reklam gösteriyor sadece. Bu, haftada 14 TL sokuyor!
Teknoseyir gündemi
#wolverine#TeknoYardım#godofwar#FCB731#Samsung#klima#Laufey#ff0000#bixby#yaz#DerindondurucuSon bir saat içinde 224 ziyaretçi, 30 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
@ahmet-faruk Dolandırıcılık da, dolandırıcılığı yapan AVEA! Böyle şey mi olur yahu. Ben izin vermeden nasıl beni üye yaparsınız! Kontrol etmesen ne olacak. iMuneccim zaten dolandırıcı, AVEA' nın böyle üçkağıtlarla işinin olmaması lazım.
http://www.tuketici.gov.tr/index.snet?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1