OnePlus 5 telefon şarj girişi type c, haliyle çift yönlü takılabiliyor kablolar. Farklı kablolarla da denedim, nedense belli bir yönde takınca az amper verirken, diğer yönde çok amper veriyor. Hiç denk gelen var mı?
Teknoseyir gündemi
#wolverine#TeknoYardım#Samsung#klima#Laufey#ff0000#bixby#yaz#Derindondurucu#Computex2026#ControlResonantSon bir saat içinde 191 ziyaretçi, 12 kayıtlı kullanıcı giriş yaptı.
- © 2026 TeknoSeyir
- Hakkımızda
- İletişim
- Kullanım Koşulları
- Gizlilik Politikası
- Sosyal Ağ Kuralları
- RAM desteği bilendenal.com tarafından sağlanmaktadır.
- Sunucu desteği DGN Teknoloji tarafından
sağlanmaktadır.
tabikide hakkında makale bilene var
Bir taraftaki pinler paslanmistir
Bazı kablolarda yapıyor mesela benim tip-c den tip-a dönüştürücüm yanlış taktığımda HDD içindeki dosyaları göstermiyor.
Farklı farklı kablolarda denedim. Her kabloda her iki taraf arasında farklı sonuç veriyor telefon.
@aiberg garip davranan bir cihazmış.
Kablo fark etmiyor. Her kabloda bir yüzü diğer yüzünden farklı amper şarj ediyor.
Gm Pro da aynı şekilde bir taraf yavaş şarj ediyor. Orjinal şarj ve kablo ile
Sevindim başka örneği de olduğuna 🙂
Aynı telefon bende de var. Son 7-8 aydır (önceden böyle değildi) bazı kablolarla şarj olmuyor. Bazı kablolarla da sadece tek yönde takınca şarj oluyor. Sanırım zamanla kullanmadan kaynaklı yuvadaki pinler bozuldu yada aşındı.