Benim gibi bekleyenler-merak edenler var mıydı bilmiyorum ama Diablo Immortal mağazadan kaldırılmış gibi bir şey olmuş sanırım.Merak edip aratayım dedim bi telefondan,ön kayıt oluşturmuştum önceden şuan aratınca bile çıkmıyor uygulamada.Tarayıcıdan aratınca gözüküyor ama bu seferde "Kaydı İptal Et" butonu beyazlamış.

Blizzard'ın bu oyunla ilgili planları ne acaba? Mobil oyuncusu sayılmam ama bu türü çok sevdiğimden ötürü mobil platforma gelse iyi olurdu dedigim oyunlardan biriydi,alternatifi pek yok çünkü bu türün.Eskiden Dungeon Hunter 4 falan vardı onda da cloud falan yoktu cihazınızı değiştirince ya da sıfırlayınca bütün save gidiyordu.Şuan güzel duran tek alternatif AnimA var gibi onu da pek oynayamadım kaldı öyle.

Edit:Reddit'te de aynı sorunu yaşayan olmuş(mağazada gözükmeme) sanırım telefonum sistem gereksinimlerimi karşılamadığı içinmiş.Mi Note 3 kullanıyorum 2 yıldır,aslında şu ana kadar herhangi bir oyunla sıkıntı çekmemiştim ama bu sistem gereksinimleride pcde oldugu gibi mobilde de böyle zorlayacaksa işimiz iş.

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Ekrem @huseyinekrem

    Bende bekliyordum. Para tuzağı zükündürük oyunlardan biri daha olacaktı tepki çok büyük olunca yemedi. Bence rafa kaldırdılar, en azından yeni diablo gelince onunla birlikte çıkar diye düşünüyorum. Hiç çıkarmamazlık yapmazlar sanırım. Düzgün bir şey yapsınlar da mobilde bana para vir diye ağlamayan güzel bir Hack'n Slash oyunu olsun.

    • KRAK3NN @passenoir

      Evet bu kadar Diablo oyuncusunu mobilde hype'ladılar Immortal ile,çıkmaması büyük sıkıntı yaratır.Sizde de magazada gözükmüyor mu? Reddit'te kullanıcılar uyumlu ve uyumsuz donanımları listelemişler Snapdragon 700 serisi altındaki hiç bir cihaz uyumlu değil diye gözüküyor,insan bi uyarı falan verir google play'de ya direkt kaldırmışlar resmen benim gibi cihazlar için.Ha bu donanımları da kime göre neye göre listeliyolar anlamadım,sanki açık dünya oyunu getirecek 🙂 Sanki Diablo 4'ü mobile getirecekte..

      Alt tarafı kısmen de olsa Diablo 3'ü mobile port edeceksin Blizzard,heralde Cyberpunk 2077 faciasının mobil versiyonu gibi olacak optimizasyon kısmında 😀 Gidipte sırf bir oyun için yeni cihaz alacak halimiz yok ya.

      Edit:Listeye tekrar baktımda Snapdragon 835'li S8 ve Note 8'i bile incompatible işaretlemişler.Ulan hadi benim cihaz 660 kullanıyo da S8 & Note 8'den ne istediniz be 🙂

    • Ekrem @huseyinekrem

      @passenoir Benimkinde Snapdragon 720G var, aramalarda çıkıyor sanırım bu yüzden. Benim işlemci listede yok görünüyor ama 730G ile GPU'lar aynı, işlemciden birazcık fark ediyor. Destekleyecektir o yüzden.
      835'ler falan güç olarak iyiler ama işte belli ki Samsung'da driverlar yönünden eksik var, oyunu da bence Vulkan veya DX12 ile yapıyorlar ki yıllar boyunca baş ağrıtmasın. Hele Genshin İmpact gibi multiplatform bir şeylerin hayalini kuruyorlarsa mecbur böyle yapmaları lazım.

    • Ekrem @huseyinekrem

      @passenoir O zamanlar mobil oyun sadece kutu açtır para sömür kafasında gittiği için böyle olması normal bence. 2 yılda çok şey değişti. Çok güzel PC portları geldi, Gris gibi güzel ama düşük grafikli oyunlar geldi, Riot Games'in oyunları çıktı, Genshin Impact gibi mobil için devasa sayılabilecek bir oyun çıktı... Diablo sonuçta görselliğiyle değil mekanikleriyle öne çıkan bir oyun olduğundan ben hala umutluyum.

    • KRAK3NN @passenoir

      @huseyinekrem Evet şuan yeni gelen lol'ün de hala giderilmesi gereken çok sıkıntısı olsa da temel olarak oyun mobile legends'e bin basar şu haliyle bile.Diablo'da muhtemelen mobil pazarında bunun gibi olacaktır bu türde ama genelde mobil tarafında her firma markanın suyunun çıkarmaya çalışıyor,umarım Diablo bunlardan biri olmaz.Yok enerji yok küre vs. vs..

      Diablo 3'ü direkt mobile port etseler yine oynarım ya 🙂

  • Oktay Adıyaman @oqdayy01

    Diablo Yalan oldu Oynamak Haram da Oldu Hayaller Peris Oldu Hain Blizzard..