#FPS #Tavsiyeler BF3,CS gibi multiplayer oyunlarda daha iyi olabilmek için verebileceğiniz tavsiyeler,ipuçları nelerdir ?

BeğenFavori PaylaşYorum yap
  • Emre Mert KARACA @mert41994

    Oyunun mekaniklerine alışın öncelikle. En rahat kullandığınızı düşündüğünüz silahla oynayın. Takım olarak hareket etmeye alışın, ve en önemlisi oyunu iyice öğrenerek rakibinizin yapacağı hareketi tahmin ederek ona karşı hareket yapın. Ve bence oynarken aklınıza gelen en son şeyi yapın 😀

  • Yiğit @truehighking

    JackFrags adlı YouTube kullanıcısı "Do you Know xxx" kalıbıyla oyun içi ipuçları veren videolar çekiyor.Biraz bakarsan görürsün 🙂

  • Ekrem @huseyinekrem

    CS Go için:

    Eğer sürekli kafa göz girmeye alıştıysan, bir yerlere pusup beklemek gibi bir gaflete girme. Mal gibi kalıyon sonra. Eskiden sniper,colt,deagle,keleş vardı cs 1.6 da bunlarda iyiysen iyiydin. Ancak cs go da snip alıp beklemek çokta mantıklı değil. Colt ve keleş yine overpowered ama deagle maffolmuş. Vuruş hissi sıfır. p90 aşırı güçlenmiş deneyebilirsin.

    dustII haritasında ilk el midden adamların baseye doğru bak eğer boşsa direk tünele kafa at arkalarına çıkıyon 1-2 kişi öldürebilirsin. Flashbangle dalarsan daha garanti olur. boşsa tünelin çıkışına kadar bak. Bir ihtimal A ya giderler uzun yoldan, o zmnda ister arkalarından gidersin istersende kısadan doğru yardıma gidersin. 1-2 kişi aldıysan aldıysan bidaki el aynı taktiği gene yapıyoruz bir aug ve zırh alıp. Midden gelmeye çalışan yada ezik sniper kullanmaya çalışan olacaktır. Onları vurursun.

  • enes ergün @enesergun

    Ustam sağlam bigisayar, ekran fare klavye falan bunların hepsi hikaye. BF3 ve AAA oyunlarda sağlam bilgisayar şart ama CS PB tarzı daha basit oyunlarda tek ihtiyacın olan şey kuvvetli refleksler, oyun, harita bilgisini söylemeye gerek duymuyorum.

    Ve birde benim nacizane tavsiyem oynayabildiğin en düşük DPI (fare hassasiyeti) kullanman büyük bir fare altlığı ile.